OVO je majka Milice Todorović: Zbog ćerke je prolazila kroz NEPRIJATNE situacije, evo kako izgleda (FOTO)

Ona joj je velika podrška

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Poznata pevačica i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Milica Todorović (31), od svoje 14. godine pod budnim je okom javnosti, a najveća podrška sve ove godine bila joj je majka Jasmina, koja izbegava da se ističe.

Jasminu smo imali prilike dosad da vidimo samo par puta, a poslednji je bio pre pola godine, kad se uključila u jednu emisiju gde je Milica bila gost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je tad otkrila da je sa ćerkom prolazila kroz mnoge neprijatne situacije, neproverene novinske natpise, padove i uspehe, te navela malo poznate detalje iz prošlosti.

– Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje – kazala je Jasmina Todorović tada.

Foto: Instagram/printscreen

– Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila – navela je bila Miličina mama.

– Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke – rekla je za Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar