Dnevni horoskop za 5. decembar: Lavove i Ovnove očekuje DOBRA poslovna prilika, Device su SAMOKRITIČNE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rawpixel / Alamy / Alamy / Profimedia

OVAN

Razmišljate o novim vrednostima jer imate prilike da napravite dobru poslovnu priču. Obzirom da je Mesec u Jarcu imate šanse da zajedno sa emotivnim partnerom isplanirate ciljeve. Velike su šanse da vam upadne odlična prilika. Zdravlje je dobro.

BIK

Vaše poslovne mogućnosti se danas uvećavaju, pa preko saradnika ili prijatelja imate produktivan  dan. Obratite pažnju na emotivnog partnera jer nije zadovoljan vašim odsustvom od kuće. Povedite ga sa sobom, to idealna kombinacija. Dobro zdravlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Vama se danas baš gomilaju obaveze i zadaci, pa ne znate gde pre da se okrenete. Nemojte brinuti, svuda kasnite, to je danas sigurno. Ljubavne prilike su u najboljem svetlu, imate mogućnost da usrećite partnera i sebe. Zdravlje je solidno.

RAK

Odličan dan za saradnju i bilo kakve dogovore koji donose bolje finasije. Imate prilike da uvećate zaradu. U ljubavi niste na svom terenu jer se tranzitni Mesec nalazi u Jarcu i zato nemate romantičan dan pun ljubavi. Zdravlje je veoma dobro.

LAV

Poslovna očekivanja se ispunjavaju čak i više od očekivanih varijanti. Zato imate dobru komunikaciju sa nadređenima i zadovoljni ste sa finasijskim dogovorom. Nemojte brinuti o partnerstvu jer vas voljena osoba podržava. Vitalni ste i zdravi.

DEVICA

Danas ste veoma samokritični. Opterećujete se crnim mislima jer se plašite od obaveza. Ipak, pokušajte da izađete u prirodu sa voljenom osobom i nekako zaboravite na vaše loše raspoloženje. Zdravlje je solidno, bez tegoba.

VAGA

Napeti ste zbog obaveza i ljudi koji nisu ispunili dana obećanja. Ipak imate i druge opcije, pa krenite dalje jer ne vredi da ispravljate tuđe greške. Na emotivnom polju ste udaljeni od partnera i ne osećate bliskost. Težite zdravijem životu.

ŠKORPIJA

Harizmatični ste i veoma važni saradnicima iako to ne vidite. Pokušajte da sarađujete da bi završili posao koji je veliki zalogaj za vas.Veoma ste dopadljivi suprotnom polu, iako vam to danas nije mnogo bitno. Povedite računa o načinu ishrane.

STRELAC

Za vas je suština uvek ista jer ste veoma posvećeni poslu. Međutim danas nemate očekivane rezultate uprkos velikoj nadi. U ljubavi ste postali zabrinuti, zato bežite od partnera. Niste načisto sa odovorima koje očekuje od vas. Nemate tegoba.

JARAC

Ovo je dan osećanja u kome vam sve smeta jako ste senzitivni na okolinu i na reči. Zato se ne obazirite na sve što vam se kaže. Na ljubavnom planu imate puno događaja, a koji će vam završiti dan, sami odlučite. Manji problemi sa kostima.

VODOLIJA

Budite jako ponosni na sebe, iako ste hronično umorni i napeti. Vaš poslovni dan je prepun obaveza koje ćete redom obaviti. Emotivno ste napunjeni pozitivnom energijom, samo je ostalo da izaberete osobu koja će biti pored vas. Pijte više vode.

RIBE

Mesec je danas u Jarcu, pa mudrujete i razmišljate, čas negativno, čas pozitivno. Imajte u vidu da ipak imate više šansi da vam posao procveta. Na polju ljubavi povoljni aspekti pa vas danas čeka sreća i ekspanzija osećanja. Krećite se više.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar