(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Majka poginulog borca SKOČILA sa zgrade: Telo leži na asfaltu prekriveno ćebetom

Policija je alarmirana nešto pre 6 časova, kada su prolaznici uočili telo žene na trotoaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SB Photography / Alamy / Alamy / Profimedia,Shutterstock,Ilustracija

Telo 85-godišnje Milke M. (85), rano jutros pronađeno je ispred takozvane Boračke zgrade u Prnjavoru.

Pripadnici policijske stanice Prnjavor vrše uviđaj, a prve nezvanične informacije upućuju da je ova majka poginulog borca Vojske Republike Srpske život skončala skokom sa sprata zgrade u kojoj je živela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija je alarmirana nešto pre 6 časova, kada su prolaznici uočili telo žene na trotoaru ispred Boračke zgrade. Usled pada na beton, najverovatnije sa drugog sprata, nije joj bilo spasa, što su i konstatovale ubrzo pristigle ekipe iz Policijske stanice i Doma zdravlja Prnjavor.

Na samoubilački skok navode i prva saznanja da je, navodno, stan žene zaključan iznutra, a da na njenom telu nije bilo obuće.

Kako “Novosti” saznaju, višečlana porodice ove žene je padom Drvara, sada u Federaciji BiH, izbegla u Prnjavor, gde je sa statusom „porodice poginulog“ dobila dvosoban stan.

– Neoženjeni sin Predrag (1970) je na drvarskom ratištu u januaru 1995. bio ranjen i zarobljen, da bi pet meseci kasnije bio razmenjen mrtav. Bio joj je to neprebolan udarac. Pre tri godine umro joj je suprug Nikola, pa je u stanu živela sa kćerkom, zetom i unukom. Bukvalno nema dana da svog Predraga nije spomenula i suzu prolila, a odlazak supruga je skroz skrhao. U toj svoj tuzi teško se i uz pomoć štapa kretala, vrlo retko izlazila iz stana, pa smo je retko i viđali – kažu šokirani i zlom sudbinom starice ganuti stanari Boračke zgrade.

Iz Policijske uprave Banjaluke su saopštili da je „o događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka“.

Uznemirujuće fotografije možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar