Ovaj mališan proslavio se ulogom u POPULARNOM filmu: Danas je zavodnik i ne biste ga PREPOZNALI (FOTO)

Mali plavušan sa fotografije sada važi za velikog zavodnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/thekinolibrary

Tom Felton je britanski glumac koji je postao poznat po svom liku, Draku Melfoju, u filmu “Hari Poter“. Film je bio popularan širom sveta, kao i ciklus knjiga istog imena. Nakon završetka snimanja poznate priče, neko vreme nije bio posvećen većim projektima, ali je nakon toga nastavio svoju karijeru u filmskoj industriji.

Njegov lik koji je u filmu bio predstavljen kao neprijatelj Harija Potera, glavnog lika kog je tumačio Danijel Redklif  i tada je bio poznat svima. Međutim, kako je snimanje filma jako dugo trajalo, i sami glumci su se mnogo promenili s obzirom na to da su na početku snimanja projekta bili deca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/Dramatic Malfoy

Kada je imao samo 10 godina, Tom Felton, zahvaljujući prijatelju svojih roditelja, dobio je glavnu ulogu u komedijskom filmu “Lopovi”. Do 14. godine igrao je sporednije uloge u manje poznatim filmovima i TV emisijama, ali 1997. pohađao je kasting, koji je promenio čitav njegov život i karijeru.

Ono što je zanimljivo, jeste da je talentovani glumac, koji je za sebe uvek govorio da je jednostavan tip, tokom snimanja filma “Hari Poter” bio zaljubljen u glumicu koja je glumila glavnu žensku ulogu u filmu, Emu Votson. Ona je priznala da je Felton njena prva ljubav iz detinjstva, ali glumci nikada nisu bili u ljubavnom odnosu. Od 2008. godine, Tom Felton uplovljava u vezu sa Džejd Gordon koja je u poslednjem delu filma glumila njegovu ženu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Felton (@t22felton)

Nakon ogromnog uspeha u filmu o čarobnjacima, Tom je dobijao brojne uloge u drugim projektima, uglavnom vezanim za negativne likove. Jedno od njegovih najuspešnijih dela nakon “Harija Potera”, bila je manja uloga u filmu “Uspon planeta majmuna” iz 2011. godine.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar