Zgodni Beograđanin glumi u filmu “Gučijevi”: Stao rame uz rame sa Lejdi Gagom i pravi je FRAJER (FOTO)

Njega svi znate po omotu popularnog slatkiša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Film “Gučijevi”, inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća “Guči”, stigao je u naše bioskope, a u njemu jednu od uloga igra i rođeni Beograđanin Aleksandar Eger.

Njegovo lice znalo je svako dete i tinejdžer tokom devedesetih jer je krasilo omot “kinder” čokolade. Otac mu je Italijan, majka Srpkinja, a pre nekoliko godina otišao je u Italiju s porodicom, gde je izradio uspešnu karijeru modela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram

-Već sa šest-sedam godina zainteresovao sam se za umetnost, pa sam s drugarima iz kraja snimao kratke filmove i skečeve. Oduvek me je zanimala kamera, ali kad sam otišao u Komo, gde sam živeo do sedamnaeste godine, počeo sam da glumim. Imao sam 13 godina kad sam se pojavio u reklami koja mi je donela ulogu u seriji “The Band”, koja je bila popularna u Italiji. Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju nameru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće.Zato sam rešio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlači – otkrio je ranije za Kurir Aleksandar.

Foto: Youtube/pritnscreen

On je imao prilike da upozna Baraka Obamu i da se druži s Madonom i Nikol Kidman, a nedavno mu se ispunila želja da bude na naslovnoj strani srpskog izdanja “Mens helta”.

U filmu kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići radi kontrole. U glavnim ulogama su Ledi Gaga, Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto, Salma Hajek i Džek Hjuston.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar