Princeza dečjih zabava žali se na ponašanje OČEVA: Udvaraju mi se, a evo šta mi je uradio jedan DEDA

Nekad čak i zažali što se bavi ovim poslom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Glass Slipper Entertainment

Profesionalna princeza na dečjim zabavama Ejmi Sejls (30) iz Zapadne Australije koliko god da voli svoj posao, otkrila je i neke “mrlje” koje joj zagorčaju sve ono lepo što radi tog dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ranije je radila kao zaposlena u agenciji koja iznajmljuje princeze i zabavljače, a od 2014. ima i sopstveni biznis i agenciju “Glas Sliper Entertejnment (GSE)”.

Kaže da zarađuje vrlo dobro i da za dnevnicu uzme i do 250 funti, ali takođe mora i da “proguta žabu” jer roditelji, pa čak i bake i deke umeju da budu vrlo neprijatni.

– Na mojoj prvoj vilinskoj zabavi, u kraćoj haljini, slikala sam se sa dedom jednog deteta i on je iskoristio priliku da me uhvati za g*zu. Morala sam da nastavim da se smejem i da se ponašam kao da se ništa nije desilo, samo sam mu u jednom trenutku šapnula da je vrlo bezobrazan, na šta se nije obazirao – rekla je Ejmi za Dejli star.

Foto: Glass Slipper Entertainment

– Kada se zabava završila, obavestila sam majku deteta šta se dogodilo. Ona je bila šokirana i izvinila mi se – dodala je.

Ejmi je takođe dodala i da mnogi očevi flertuju sa njom, i traže joj vizit karte.

– U principu ne treba svakom usluga zabavljanja dece, već je jasno da to rade da bi došli do mog broja. Pretvaram se da je to broj agencije i mojih šefova, a ne lično moj – snašla se princeza.

Takođe je kao lošu stranu posla navela to da zbog visokih temperatura u Australiji, u područjima gde su klima uređaji jako slabi, vrlo je teško za rad i da se mnogi zabavljači znoje i nije im baš do lepog raspoloženja, ali sve to moraju da iznesu u najboljem redu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar