“Krikovi” LICEMERNI novinari! Uhavaćeni u laži, pa bi sada da se sprdaju! (FOTO)

Plaćeničkom “Kriku” ideja je bila da uništi ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Nakon besramnih laži plaćeničkog portala “Krik” koji je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, i nakon što su danas namenski na Danilov rođendan preneli pisanja “La Republike” u koju ih je pomenuti portal mesecima ubeđivao, oglasio se upravo Vlahović na svom Instagram profilu i demantovao ove navode.

Nakon što je usledio demant direktno od Vlahovića, novinarka Dragana Pećo u nemoći podelila je link ironične vesti portala “Njuz.net”  u kom izveštavaju kako će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiti večeras javnosti kako bi objavio “gde prelazi Vlahović”, kao pokušaj vađenja zbog gnusnih laži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen?Instagram

Plaćeničkom “Kriku” ideja je bila da uništi ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu!

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj brutalnih laži “Krika” i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar