Hrvat priželjkuje Srbiju u polufinalu Dejvis kupa: Slušajte, ja neću navijati, ali srce će mi biti mirno!

Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić, koji je trenirao Novaka Đokovića kao tinejdžera, smatra da Srbija neće imati probelema proiv Kazahstana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Dejvis kup reprezentacija Srbije u četvrfinalu Dejvis kupa igra protiv Kazahstana, a ukoliko izabranici Viktora Troickog slave, sledeći protivnik će im biti Hrvatska.

Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić, koji je trenirao Novaka Đokovića kao tinejdžera, smatra da Srbija neće imati probelema proiv Kazahstana i već se okreće duelu u polufinalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čujte, neka pobedi bolji. Ja neću navijati, a srce će mi biti mirno. Nadam se da ću gledati dobre teniske mečeve između Srbije i Hrvatske. Ne sumnjam da će do tog duela doći, izbaciće Srbija rutinski Kazahstan iako su to nezgodni momci. Bolji su Novak Đoković i, recimo, Lajović od Aleksandera Bublika i iskusnog Mihaila Kukuškina. Rešiće Srbija to već u singlu i, verujem, dodatno uigrati dubl, koji vam nije jača strana – rekao je Nikola Pilić za Srpski telegraf.

Kada je u pitanju potencijalni duel sa Hrvatskom, za njega je i tu odnos snaga gotovo identičan. Zato smatra da Srbija mora sve da reši u singlu ili će biti u ozbiljnom problemu.

– Gledajmo objektivno, Novak je najbolji na svetu i trebalo bi da dobije Marina Čilića, a u drugom paru recimo da bih dao blagu prednost Dušanu Lajoviću nad Bornom Gojom. Ako bude 2:0, Srbija predvođena Noletom ide u finale, u suprotnom, mislim da nemate šta da tražite u dublu. Mektić i Pavić su najbolji par na planeti. Ako bude potrebno, neće propustiti priliku da donesu odlučujući poen, kao i protiv Italijana – jasan je Pilić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar