“Kad zaspim, čujem decu koja VRIŠTE”: Državljanin Srbije koji je preživeo udes u Bugarskoj i dalje u ŠOKU

On se zahvaljuje medicinskom osoblju Zdravstvenog centra Vranje, u kome ima sve što je potrebno i svi brinu o njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dimitar KYOSEMARLIEV / AFP / Profimedia

Ljuljzim Sulejmani, državljanin Srbije, koji je nedavno povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, u kojoj je život izgubilo najmanje 46 osoba, stigao je juče u Srbiju u pratnji našeg ambasadora u Bugarskoj Željka Jovića i nastavlja lečenje u Zdravstvenom centru Vranje.

Direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević izjavio je da je pacijent smešten na odeljenje hirurgije u novom hirurškom bloku. – Ljuljzim Sulejmani je u dobrom opštem stanju, pod lekarskim nadzorom. Očekuje se otpust kući na dalji oporavak i kućno lečenje – rekao je dr Đorđević. Sulejmani, koji je iz Preševa, prisetio se strašnog trenutka kada se zapalio autobus prevoznika iz Severne Makedonije kojim je s verenicom putovao u Istanbul.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne mogu da spavam, jer kad zaspim, čujem kako deca vrište, kako ljudi viču i guše se od dima – kaže Sulejmani i priseća se kako je uzeo čekić i razbio prozor, pao kroz prozor na zemlju, krenuo da zove verenicu. Dozivao je verenicu, ona je ubrzo iskočila kroz razbijen prozor i pala pored njega, ozledila je kolena, a onda je iskočilo još petoro putnika. Požar je buknuo i vrlo brzo se raširio. – Autobus je udario u bankinu, čuo se udar i odmah je krenula vatra i dim se vrlo brzo proširio – navodi Ljuljzim.

On se zahvaljuje medicinskom osoblju Zdravstvenog centra Vranje, u kome, kako kaže, ima sve što je potrebno i svi brinu o njemu. Reči zahvalnosti upućuje i ambasadoru Željku Joviću. Prema njegovim rečima, ambasador ga je dva puta posetio i “mnogo je dobar čovek”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar