Šok tvrdnje: Slavni muzičar bivšu devojku UZEO od roditelja kada je imala 16 godina i priredio joj PAKAO

Njena jeziva ispovest šokirala je svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Frontmen benda “Aerosmit” Stiven Tajler imao je 25 godina kada je upoznao tada šesnaestogodišnju Džuliju Holkomb i to u bekstejdžu na svom koncertu.

Ona je u autorskom tekstu koji je napisala za “Lifesite News” istakla da je imala 15 godina kada je upoznala jednu grupi devojku koja je u to vreme imala 24 godine. Opčinjena njenim načinom života, Džulija je devojku pustila da je “podučava”, promeni joj stil oblačenja i pokaže joj kako da privuče pažnju rok zvezda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stivena je upoznala 1973. godine na njegovom koncertu u Portlandu i tako je počela njihova veza.

– U to vreme mislila sam da je to najbolja stvar koja je mogla da mi se dogodi. Moja tužna života priča, ali i činjenica da sam mlada i atraktivna, zainteresovali su Stivena. Uskoro nakon koncerta, otišla sam sa njim u Boston – piše ona.

U bizarnom spletu događaja čije detalje nije razjasnila, Stiven Tajler uspeo je da ubedi Džulijinu majku da mu preda starateljstvo nad Džulijom.

– Pitala sam ga kako je to uspeo. Rekao mi je: “Rekao sam joj da je to neophodno kako bih te upisao u školu”. U to vreme, mislila sam da mi je on jedina nada. Uskoro sam upala u ceo taj svet rokenrol života, prepun s*ksa i opijata. Nakon par meseci veze, Stiven mi je rekao da želi da imamo dete. Ja sam bila na kontracepcijskim pilulama koje mi je bacio kroz terasu hotela u kome smo odsedali u tom trenutku – navela je Džulija dalje.

Foto: mageSPACE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– U roku od godinu dana, ostala sam trudna. Iako Stiven Tajler tvrdi da mi to nije bilo prvi put, to nije istina. To mi je bila prva trudnoća u životu. Međutim, Stiven je počeo da se hladi. Odjednom više nije bio tako zainteresovan za budućnost sa mnom. Otac mu je govorio da sam premlada i previše nezrela. I Tajlerova baba je bila protiv naše veze. Tek tada shvatila sam u kakvom sam strašnom položaju. Stiven je imao svu moć, a ja sam bila trudna sa čovekom koji odjednom nije zainteresovan za mene iako me je uveravao da želi da provede život sa mnom. Veliki teg oko vrata bila mu je činjenica da je moj staratelj. Govorio mi je da ne planira da se venča sa mnom, uprkos tome što sam trudna i to na njegovo insistiranje – priseća se ona u autorskom tekstu.

U jesen 1975. godine, neke tri godine nakon što su se upoznali, vratili su se u Boston gde su živeli nakon posete Tajlerovim roditeljima. Posle par nedelja, Stiven Tajler je otišao na turneju.

– Bila sam sama i trudna, bez novca, bez obrazovanja, bez vozačke dozvole, sa malo hrane. Stiven me je zvao svakog dana da proveri kako sam, a ja sam ga molila da mi pošalje malo para za namirnice. Rekao mi je da će poslati svog prijatelja Reja Tabana da ide sa mnom u supermarket. Sećam se da sam stajala kraj prozora i čekala da Tabano naiđe. Ušao je u stan i sledeće čega se sećam je da se budim boreći se za dah. Reja nije bilo – piše ona objašnjavajući da je došlo do požara zbog kog je hospitalizovana. Rej je, navodno, uverio Tajlera da je abortus jedino rešenje za situaciju u kojoj se par našao.

Foto: Youtube/Printscreen/SilentNoMore Campaign

– Oko sat vremena mi je pričao o tome kako sam previše mlada za dete, da će dete ionako sigurno imati oštećenje mozga zbog dima, a i zato što sam uzimala opijate. Ponavljala sam tiho “ne”, i rekla sam da nije u redu da me tera da donosim takvu odluku dok se još oporvljam. Rekao mi je da moram sada da izvršim abortus, jer će inače biti prekasno. I dalje sam odbijala, a onda mi je zapretio da će me ostaviti i vratiti me kod majke. Slomila sam se, uplašila sam se da će me i on napustiti kao i moji roditelji. Počela sam da plačem i pristala na abortus. Kasnije sam saznala da me je on tada već uveliko varao sa Bebe Buel, koja će kasnije roditi Liv Tajler. Verovala sam da me Stiven sigurno voli kada je preuzeo starateljstvo nada mnom i kada je toliko želeo bebu sa mnom – nastavlja ona da iznosi šokantne detalje.

Ostavila ga je 1077. godine u februaru i vratila se kod majek i očuha.

– Stiven je zvao par puta i posle toga ga više nikad nisam čula – zaključila je ona u autorskom tekstu.

Holokombova se kasnije ponovo udala i rodila šestoro dece, a pokrenula je i kampanju “Silent no more”. Otvorila je i ustanovu u Memfisu za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane. Tajler je toj ustanovi donirao pola miliona dolara kroz svoju sopstvenu fondaciju “Džejnin fond”, a svoju fondaciju osnovao je prema pesmi Aerosmita “Janie’s got a gun”, o devojci koja se bori protiv zlostavljanja.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Lifesite News

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar