“Moja mama je rodila DESETORO dece i četvoro izgubila”: Mina Kostić otkrila TUŽNU istinu o porodici

Pevačica nikada nije krila da je imala teško detinjstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Folk pevačica Mina Kostić nikad nije krila svoju prošlost, te je u više navrata otvoreno pričala o porodici i brojnim detaljima iz privatnog života.

– Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila, sada ima sedamdeset i dve godine i izgleda super. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim – rekla je Mina jednom prilikom za “Alo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja devojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje.

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela, kako je isticala, kao princeza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official)

– O Mini mogu sve pozitivno i lepo da kažem, ja sam njena sestra. Posećuje nas često, baš je bila prošlog meseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovde, morala je da otputuje jer renoviramo kuću – kazala je za “Kurir” rođena sestra poznate pevačice kad su pripadnici sedme sile posetili Mininu rodnu kuću u zabačenom delu Ledina.

– Ja se ne stidim što sam Romkinja, nikada to nisam krila. Veliki pozdrav za moje Rome. Nije mi uvredljivo kada mi kažu da sam Ciganka. Ništa ne može više da me uvredi, znam ko sam i šta sam i nemam razloga da se vređam. Bitno je da sam čovek, a koje je neko boje kože to je stvarno potpuno irelevantno – kazala je Mina pre nekoliko meseci za “Šaranovu radionicu”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar