UŽAS

Minu Kostić je usvojila tetka našeg POZNATOG muzičara, a njen život obeležila je velika TRAGEDIJA

O ovoj bolnoj temi izbegava mnogo da govori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

Pevačica Mina Kostić rođena je u porodici koja je, pored nje, imala još devetoro dece.

Oni su živeli u jednoj trošnoj kućici u prigradskom naselju Ledine, a Mina je data na usvajanje kada je imala samo pet godina. Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, 1992. godine dogodila se velika tragedija kada se Minina rođena sestra utopila u reci.

-To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj… Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš… Život ide dalje – ispričao je Minin blizak prijatelj, a preneo je Espreso.

Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

I sama pevačica potvrdila je da je ovaj događaj veoma uticao na nju.

-Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnela – rekla je ona za Pink.rs.

-Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – ispričala je Mina za pomenuti medij.

Mina Kostić priznala da je Džej više puta spasao OPASNIH momaka: Napravio je HAOS i frku, nije dozvolio



Izvor: Objektiv.rs, Espreso, Pink.rs

Komentari (1)

  1. Минавера Јашари, није усвојена, пунолетна особа се не усваја! И њих је дванаесторо, а не деветоро. Живели у Добојској улици на Лединама, она завршила осам разреда у "Каменом". Глупа прича!

    Odgovori

Ostavite komentar