Zvezda pronašla partnera Dragoviću: Dao gol crveno-belima u borbi za LŠ, a sad stiže na “Marakanu”?

Plan je da se dovede bez obeštećenja za transfer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aleksandar Dragović pokazao se kao veliko pojačanje i svi koji podržavaju Crvenu zvezdu mogu da kažu da su jako zadovoljni izdanjima austrijskog reprezentativca.

Ipak, utisak je da je od početka sezone problem taj drugi štoper, pa je izgleda uprava odlučila da pojača ovaj deo tima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je Kolumbijac Danilo Arboleda (26), defanzivac Šerifa iz Tiraspolja, koji bi mogao da obuče crveno-beli dres samo šest meseci nakon što je golom u revanšu Moldaviji, izbacio ekipu Dejana Stankovića iz kvalifikacija za elitno takmičenje, piše Telegraf.

Arboleda, koji je igrao solidno za moldavskog prvaka u teškoj grupi Lige šampiona sa Realom, Interom i Šahtjorom, primarna je želja stručnog štaba i skauting službe beogradskog tima, potvrđeno je Telegrafu iz izvora bliskih klubu.

Prema podacima sa Transfermarkta, Arboleda vredi 1,2 miliona evra, a zastupa ga menadžerska agencija iz Engleske, ali, plan crveno-belih je da ga dovedu bez obeštećenja. Naime, on u Moldaviji nastupa kao pozajmljen igrač, a uskoro mu ističe ugovor sa Deportivo Pastom, matičnim klubom u Kolumbiji.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar