PRLJAVA IGRA Đilasovih medija! Vrše pritisak na pravosuđe zbog Čumetovog i Keljmendijevog batinaša

Đilas pokušava da skrene pažnju sa toga kako je oslobođen batinaš

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ARMEND NIMANI / AFP / Profimedia,Privatna arhiva,Objektiv.rs/Tamara Trajković

Provaljena je prljava igra lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i medija koji su pod njegovom uređivačkom kontrolom!

Naime, Đilas je svojim medijima naredio da vrše pritisak na pravosuđe i tuđiteljku iz Šapca, kako bi se skrenula pažnja sa toga kako je oslobođen batinaš Ljubiše Buhe Čumeta, vođe surčinske grupe, jedne od najopasnijih kirminalnih grupa u Srbiji i najvećeg reginalnog narko bosa Nasera Keljmendija, koji je u subotu na protestima opozicije, u Đilasovo ime i potpredsednice SSP Marinike Tepić, krvnički pretukao bageristu Duška Prokića koji je samo mirno radio svoj posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je Objektiv već pisao, zajednička fotografija Marinike i batinaša Dragana Milovanovića Crnog koju je Marinika objavila na svom Tviter nalogu, samo je dokaz toga da je upravo ona dala uputstvo batinašima koji su blokirali put kod Šapca i pretukli radnika koji je želeo da prođe tim putem.

Tepićeva je u objavi napisala da je Crni pušten da se brani sa slobode, te da njega i njegovu porodicu treba zaštiti ako “SNS falange pomisle na osvetu”?!

Marinika Tepić je takođe sakrila od javnosti, a znala je, da su batinaše na skup poslali Ljubiša Buha Čume i Naser Keljmendi!

Kako se saznaje, Milovanović je formalno zaposlen u njihovoj firmi, koja se bavi iskopavanjem i prodajom šljunka, u februaru ove godine.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar