Marinika Tepić sakrila od javnosti da iza batinaša na skupu stoje Čume i Keljmendi

Tepićeva htela da prikrije sve prljavštine sa njihovog neprijavljenog skupa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Batinaš potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, Dragan Milovanović Crni, koji je u Šapcu u subotu krvnički pretukao bageristu Duška Prokića, zaposlen je u firmi Ljubiše Buhe Čumeta.

Kako je Objektiv već pisao, fotografija Marinike i batinaša Crnog, samo je dokaz toga da je ona dala uputstvo batinašima koji su blokirali put kod Šapca i pretukli radnika koji je želeo da prođe tim putem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marinika Tepić je takođe sakrila od javnosti, a znala je, da su batinaše na skup poslali Ljubiša Buha Čume i Naser Keljmendi!

Kako se saznaje, Milovanović je formalno zaposlen u njihovoj firmi, koja se bavi iskopavanjem i prodajom šljunka, u februaru ove godine.

Podsetimo, Ljubiše Buhe Čumeta bio je vođa surčinske grupe, jedne od najopasnijih kirminalnih grupa u Srbiji. Dok je biografija Nasera Keljmendija još “crnja”, on je dobro poznat javnosti jer ga je američka DEA okaraktelisala kao najvećeg regionalnog narko-bosa. Počeo je kao švercer tekstila, ali je u međuvremenu “napredovao” do narkotika.

I sad je to sve, kao slučajno?! Neće biti.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar