Ovo je ekipa koja huška protiv patrijarha Porfirija: Sramotnim napadima na članove SPC nema kraja (FOTO)

Sramni napadi na patrijarha Porfirija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Profesorka Biljana Stojković iz Skupštine Slobodne Srbije, glavna saradnica za blokadu i fašizam Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde i potpredsednice SSP Marinike Tepić, već mesecima huška narod protiv patrijarha Porfirija.

Patrijarh Porfirije izjavio je da je sa tugom pratio fizičke sukobe koji su izbili tokom blokada puteva u Srbiji i apelovao na sve da čuvaju jedni druge, a ne da se tuku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga, salva i uvreda na račun njegovih reči je usledila na društvenim mrežama, psovajući ga i nazivajući pogrdnim imenima.

Osim niza performansa koje je Stojkovićeva praktikovala sramno se šaleći na račun SPC, ona je u izjavama za medije vrlo često žestoko kritikovala stavove Crkve i njeno uplitanje u politička pitanja Srbije.

Podsećanja radi, Stojkovićeva se proslavila akcijom sa grupom aktivistkinja iz više ženskih organizacija, kada su uoči 8. marta pre dve godine na spomenik patrijarhu Pavlu kod Tašmajdana okačile kecelju sa natpisom “abortus je žensko pravo”.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Може ли неко дотичној,"професорки" и сличнима да каже колики је смрад њихових душа!Нема те воде е ни парфема,који то може замаскирати.Жалосно је што је проф есор.

    Odgovori

Ostavite komentar