Žuti batinaši unakazili čoveka jer je hteo slobodno da se kreće u svojoj Srbiji! (FOTO)

Pretukli čoveka na svojim barikadama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Skandalozni protest opozicije u subotu u Šapcu,koji je rezultirao blokadom puteva, jer drugo rešenje za svoju politiku nemaju, završio se umalo tragično po jednog građanina Srbije koji im je zasmetao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Građanina koji je umalo stradao tokom protesta opozicije, dok je vozio bager i radio svoj posao, mediji lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa ocrnili su i predstavili ga kao glavnog krivca. Njihove tvrdnje ne bi bile tako sulude, da isti građanin nije mučki isprebijan jer je hteo da svojim vozilom prođe njihove političke barikade.

Žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši!

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu život jer se , po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, iz brojnih gradova u Srbiji u subotu su stizale scene jezivog nasilja sa protesta opozicije.
BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar