Zbog njega hteo da prekine odmor od KLANJA: Belivukova META se krila na sahrani iza neprobojnih kišobrana

Votka je poslednji put javno viđen u Srbiji 2018. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić, Freepik/pikisuperstar

Veljko Banović, zvani Votka, jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića i Filipa Koraća, bio je meta Veljka Belivuka i njegova kriminalne grupe.

Plan je navodno bio, da Banovića ubiju nakon što “reše” Milana Ljepoju iz Niša. Kako se navodi u optužnici Veljko Belivuk je zbog Banovića nameravao da prekine “planirano odmor od klanja”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Votka je poslednji put javno viđen u Srbiji 2018. godine na sahrani Dragoslava Miloradovića, kuma i jednog od najboljih prijatelja Luke Bojovića.

– Banovićevo prisustvo na sahrani odjeknulo je podzemljem. Pojavio se s nekoliko telohranitelja, koji su ga i kišobranima štitili od pogleda, ali i eventualnih napada. Upoznati tvrde da je reč o takozvanim neprobojnim kišobranima. Sudeći po tome, Banović je znao da je meta – objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da postoje operativne informacije da je Banović i posle toga dolazio u Srbiju.

– Belivukova poruka zapravo pokazuje da su na Banovića gledali kao na prioritetnu metu. Ništa manje truda nisu ulagali ni da dođu do Filipa Koraća, upravo fotografije ubijenog Gorana Veličkovića, na čijim su leđima nožem napisali “Korać pi*ka”, svedoče da su želeli i njega da se dokopaju – objašnjava izvor.

Podsetimo, Bojović i Korać navodno blisko sarađuju sa škaljarskim klanom, dok je Belivuk prema navodima tužilaštva u bliskim poslovnim i prijateljskim odnosima s vođama suprotstavljenog kavačkog klana.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar