Đilasov huligan KRVNIČKI PRETUKAO radnika: Jeziv snimak iz Šapca (VIDEO)

Još su skandalozniji komentari Đilasovih pristalica koji su podržali jezivo nasilje nad radnikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printsceen

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas danas je pozvao na blokadu saobraćajnica širom Srbije, a njegovi aktivisti i huligani pravili su haos u mnogim gradovima.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se jeziv video-snimak iz Šapca na kojem se vidi kako radnik sa bagerom pokušava da prođe dok mu nekoliko ljudi blokira put, a zatim se jedan od huligana penje na bager i krvnički ga udara!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još su skandalozniji komentari Đilasovih pristalica koji su podržali jezivo nasilje nad radnikom koji je samo pokušavao da zašititi imovinu svoje firme.

“Napunio ga k’o stršljen krušku”, “Više ovakvih nam treba”, “Levica mu se pozlatila”, samo su neki od skandaloznih komentara iz kojih se jasno vidi da Đilasovi aktivisti i simpatizeri žele krv.

Foto: Twitter/Printscreen

Podsetimo, Đilas je poručio je svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoje politička mišljenja.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i potpredsednica SSP Marinika Tepić danas blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikend sa svojim poridicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Rokfelerov fond "Kreni-Promeni" pozvao je na ovaj protest. Nema više nikakve sumnje, klupko se odmotava. Jasno je da je pomenuti fond dao ogromne pare đilasovcima koji su hteli da zaustave i sruse Srbiju! Toliko o "spontanom" izlasku nezadovoljnih građana na ulice.

    Odgovori
  2. Dokle vise ovo ludilo mikro stranaka nad vecinom.Ovo mora da se zaistavi svaki put je sve gore ludilo.Jer postoji zakon za ovakve ljude.Bilo demonstracija dosta i ranije ali nije bilo ovakve mrznje.Zaustavite ovo lidilo tzv opozije. Na izbore pa ko pobedi pobedi

    Odgovori

Ostavite komentar