Ćerka Mire Škorić radi u kovid bolnici, ne može da je ZAGRLI i poljubi: “Brinem se, TEŠKO mi je!”

"Trudim se da budem pozitivna, ali ne mogu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Mira Škorić slomljena je zbog smrti njenih kolega i bliskih prijatelja, a kako njena ćerka Milica Jeremić radi u kovid bolnici u Batajnici, pevačica je posebno zabrinuta i svoju naslednicom ne može da zagrli i poljubi, već se viđaju “na distanci”.

– Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sma vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo – rekla je Mira i dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet… Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane to tako, nema opuštanja.

– To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa – rekla je Mira.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

– Slabo se krećem, nažalost, u poslednje vreme se krećem po sahranama, trdim se što više da se maknem, sve ove ljude viđam po sahhranama, jednostavno ne podnosim takava dešavanja. Trudim se da budem pozitivna, ali ne mogu, celu noć nisam spavala jer je moje dete bilo dežurno u Batajnici celu noć. Mnogo bliskih i dragih ljudi mi je otišlo… – ispričala je pevačica.

– Ja ne znam kad sam pevala za novac. Živim skromno, nikada se nisma bahatila, ali mnnogo je teško, da sve loše prođe, pa da uživamo, da se družmo na nekim lepim dešavanjima – zaključila je Mira.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (2)

  1. Pa šta ako radi u kovid? I moj sin je dr, radi isto u kovidu, ali mu majka nije poznata! Jok, ja ne brinem, samo Škorićka brine! Strepim svakog dana, a tek kada je dobio koronu nisam bila živa. Bogu hvala da je prošlo i ne bojim se za sebe, bojim se za decu.

    Odgovori
  2. Pa ti vec preterujes zeno. I moja cerka je doktor i radi u kovid ambulanti ali se ne vidjamo na 15 metara. Ne znam sta treba da bude da me spreci da zagrlim svoje dete. Pogotovo kad ste vakcinisane obe.

    Odgovori

Ostavite komentar