Glumac koji je u centru SKANDALA bio je u braku sa VODITELJKOM: Ova lepotica mu je rodila sina (FOTO)

Žarko Lazić je bio u braku sa zgodnom plavušom sa televizije Pink

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Žarko Lazić, srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac i voditelj našao se u centru skandala nakon što je priveden pod sumnjom da je na placu, koji je bio namenjen za gradnju kuće za socijalno ugrožena lica, sebi sazidao kuću.

Mediji već danima bruje Laziću i pomenutom slučaju, a malo ko zna da je on svojevremeno bio u braku sa voditeljkom emisije “Premijera vikend secijal”, Bojanom Lazić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žarko i Bojana Lazić dobili su sina koji je nedavno proslavio 12. rođendan i kojem su maksimalno posvećeni. Uprkos razvodu, glumac i voditeljka su u odličnim odnosima, a on ju je jednom prilikom i iznenadio pojavljivanjem usred programa živo kada je istakao da će ona “uvek biti žena njegovog života”.

Foto: Printscreen/RTVPINK

“Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom”, rekao je Lazić tada u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Foto: Privatna arhiva

Bojana je najpre radila kao voditeljka na “Grand” televiziji, a potom je pešla na Pink gde je odmah prikupila simpatije publike. Zgodna plavuša svojim zavodljivim izdanjima i vitkom linijom gledaoce ne ostavlja ravnodušnima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar