Baba sa juga Srbije zaprepastila svedočenjem: Otišla kod GATARE zbog muža, a onda se umalo ONESVESTILA

Ovakvih priča ima u izobilju, posebno u seoskim sredinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia, Steve Skjold / Alamy / Alamy / Profimedia

Verovanje u vampire u Srbiji postoji od vajkada. Još od starih vremena prepričavale su se priče o bliskim susretima sa (ne)mrtvim pa sve do danas. Posebno u seoskim i ruralnim sredinama, ovakvih priča ima u izobilju, dok ih je u gradu znatno manje. Svako od nas je sigurno čuo istu verziju neke strašne priče više puta. I to od različitih ljudi, identična priča, ali različito mesto. U takve stvari je teško poverovati, jer je sve prevelika slučajnost i deluje kao priča za decu.

Jedna baka iz Rasinskog okruga je 2017. godine otkrila potpuno jezivu priču, a mi vam je prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako je otkrila, posle smrti njenog supruga počele su da se dešavaju čudne stvari.

– Meni je muž umro, i ja sam čula da postoji neka gatara u vlaškom kraju koja povezuje sa mrtvima. Htela sam da vidim kako mu je tamo. Kada smo stigli, žena je rekla da ja i sin sednemo i da čekamo da postavi pitanje pa da odgovorimo. Ali nakon par minuta ćutanja, žena je progovorila glasom mog pokojnog muža i rekla mi “Zašto mi nisi obukla nove pantalone kad sam odlazio, nego sad moj sin nosi te iste pantalone” – ispričala je baka, a potom i opisala kako se osećala:

– Zamalo se nisam onesvestila jer je moj sin stvarno nosio očeve pantalone tada – prenela je ova žena.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na njenom mestu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

Izvor: Srbija Danas

Komentari (8)

  1. Postojala je žena koja je razgovarala sa mrtvim osobama iz Crkvenca .Mnogi kažu da to nije dobro i da kroz tu ženu govori demon,bilo kako bilo ima nečega. Ja sa majkom odlazim kod te žene iz raoznalosti da saznam istinu, da li posle smrti nešto postoji, jer mi je brat u udesu poginuo. Sa odredjenom dozom sumnjičavosti,ali posle onoga što čujem uveravam va da nešto postoji. Postavljeno mi je pitanje ko mu je naručio pesmu Mujo koje konja na mesecu i stade se rosa rosom kititi.Jedne večeri čujem te pesme da je neko pustio, a ja tada pomislim eh gde je moj brat sada a ja slušam te pesme, zapitajte se kako je ona znala za to ili kako je on za to znao.

    Odgovori

Ostavite komentar