Dejan će gajiti Carevo DETE?! Dalila brine da li je ostala TRUDNA sa ljubavnikom, komentari pljušte!

Dok Dalila brine da li je ostala trudna sa sada već bivšim ljubavnikom, Dragojević se potajno nada da će mu se ona vratiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ljubavni trougao „Zadruge 5”, koji je pre nekoliko dana postao četvorougao, danima privlači pažnju javnosti. Dok se Dalila Dragojević brine da li je ostala trudna sa ljubavnikom, njen muž Dejan Dragojević priznao je da još uvek gaji osećanja prema njoj. Mnogi komentarišu da će se na kraju supružnici pomiriti, a postavlja se pitanje da li bi Dejan prihvatio Carevo dete ukoliko je Dalila stvarno trudna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Filip Car je za samo nekoliko sati nakon ulaska remontovane Maje Marinković zamenio Dalilu i obnovio vezu sa Majom, sa kojom je bio i pre „Zadruge”. Bez razmišljanja je ostavio na cedilu Dalilu, koja je zbog njega prevarila muža Dejana Dragojevića i potpisala papire za razvod.

ISKORIŠĆENA

– Ne bih se osećala ovako, da je samo malo pričekao, nije trebalo da me ubeđuje da me voli i da nikoga nije tako voleo. Bila sam potrebna za neke druge stvari. Dobro je Dejan rekao, da sam ga malo više slušala, možda ne bi došlo do ovoga. Po prvi put molim Boga da nisam trudna, samo da mi se to desi – rekla je Dalila, koja je ranije tokom braka sa Dejanom ostala u drugom stanju, ali je doživela pobačaj, što je oboma jako teško palo. Dok Dalila konstantno za crnim stolom tvrdi da voli Filipa i da se ona stvarno zaljubila u njega, a on nju iskoristio, Dejan je velikom šefu priznao svoja osećanja prema ženi koja ga je prevarila pred milionima gledalaca.

– Lomim se. Možda sam i prenaglio u nekim raspravama, tužan sam, nisam imun na nju. Ne mogu da kažem da je volim, ali nisam imun na nju, koliko god da me je us*ala i sve. Posle svega ima potrebu da me vređa i ponižava. Pucam, nisam dobro fizički i psihički – rekao je Dejan, pa priznao da se nada da će mu se Dalila vratiti:

– Bilo mi je lakše kad je bila sa Carem, jer sam znao da tada nije bilo mogućnosti za nekom komunikacijom. Ja sad ne bih želeo razgovore sa njom. Nikada nisam ni mogao da se naljutim na nju. Ne želim da budem zaboravljeno, pa nađeno. Kao da imam potajnu nadu da će mi se vratiti. Imam osećaj kao da ja njoj radim nešto gore, a znam da nije tako. Ne mogu sam sa sobom da se pohvatam.

POMIRENJE

Komentari o Dalilinom i Dejanovom pomirenju samo su se nizali, a mnogi su se zapitali da li bi Dejan želeo da mu se Dalila vrati i kada bi saznala da nosi Carevo dete. Objektiv saznaje da je Dalila već nekoliko puta nakratko izlazila sa imanja, te se sastajala sa advokatima koji su zaduženi za njihov razvod. Poslednji put spomenula im je i trudnoću, a advokat joj je otkrio da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio da će mladi roditelji za prvo dete dobijati 300.000 dinara. Kako je Dalila iz Bosne, a Car iz Hrvatske, njih dvoje ne bi imali pravo na ovaj vid podrške, ali ako bi Dejan, zbog očigledno ogromne ljubavi prema Dalili, prihvatio Carevo dete kao svoje, on bi kao državljanin Srbije mogao da dobije i 300.000. Sa druge strane, Filip Car se ponaša potpuno ravnodušno prema Dalili i uživa u ljubavi sa Majom, sa kojom je bio u vezi pre ulaska u „Zadrugu”, a do juče je pričao da nikada nije doživeo tako jaku ljubav kao onu koju oseća prema Dalili.

Maja stavila Caru nož pod vrat!

Maja Marinković i Filip Car obnovili su romansu u kojoj su uživali i pre „Zadruge”, ali svakodnevno imaju sukobe i ne mogu da se smire. Dok Filip Car beži od toga da raščisti sve sa Dalilom i uporno govori da ih obe voli, ali bira Maju, Marinkovićeva ne želi da bude uključena u preljube. Ipak, Car je zbog griže savesti pokušao da ostvari komunikaciju sa Dejanom, a Maja je čula njihov razgovor i trenutak kada je Car rekao: „Ona će meni praviti probleme, na kraju ćemo se posvađati, ona će završiti sa Janjušem.” Nakon tih reči Maja je poludela i odbrusila mu.

– Što ti mene sada petljaš u tvoje švaleracije i kur*anje udatih žena, ma marš u pi**u materinu – vikala je Maja, dok je u ruci držala nož, a ta situacija je Filipa podsetila na sukob koji su njih dvoje imali u Beču, pa je rekao:

– Znaš li da mi je stavila ovoliku nožinu pod vrat u Beču?

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE PROČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar