Dobitne kombinacije ne treba menjati: KK Partizan i NIS produžili saradnju!

Košarkaški klub Partizan NIS je do sada 21 put osvajao nacionalno prvenstvo, 16 puta Kup, šest puta Jadransku ligu i jednom Superkup ABA lige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsport.rs©

Kompanija NIS i Košarkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o sponzorstvu, čime je nastavljena uspešna višegodišnja saradnja.

Kako je saopštio klub, ugovor su u Kući košarke “Partizan“ u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kompanija NIS i košarkaški klub Partizan neguju dugogodišnje partnerstvo koje je 2013. godine preraslo u generalno sponzorstvo kompanije, čime je NIS dao „vetar u leđa“najuspešnijem srpskom košarkaškom klubu za pobede u domaćim i evropskim takmičenjima.

– Ono što je zajedničko kompaniji NIS i košarkaškom klubu Partizan jeste spremnost na izazove, šampionski i timski duh. Nastavkom saradnje potvrđena je orijentisanost ka istom cilju – ostvarivanju najboljih rezultata, kao i da uzajamno poverenje i podrška neizostavno vode ka uspehu – navodi se u saopštenju.

Nakon potpisivanja novog ugovora generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev poželeo je crno-belima da sezonu završe šampionski.

– U sportu kao i u životu, pobede su veoma važne. Jedna od najvažnijih pobeda je i mogućnost da sačuvamo svoje prijateljstva uprkos svim izazovima. Naše partnerstvo sa KK Partizan traje duže od jedne decenije i mi ga pažljivo čuvamo i unapređujemo iz godine u godinu. Zajedno smo prošli i lepe i teške trenutke i srećni smo što ove sezone ponovo možemo da se radujemo uspesima i sportskim pobedama. Gospodine Mijailoviću, želimo vam da ovu sezonu završite onako kako ste je i započeli – šampionski. A u nama ćete i dalje imati pouzdanog partnera i vernog navijača – istakao je Tjurdenjev.

Košarkaški klub Partizan NIS je do sada 21 put osvajao nacionalno prvenstvo, 16 puta Kup, šest puta Jadransku ligu i jednom Superkup ABA lige.

Partizan je osvojio Evroligu 1992. godine, što je najveći uspeh u srpskoj klupskoj košarci.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar