Ovako se BRANIO lažni hirurg Sava: Na suđenju izgovorio samo PET reči

Sava je kratko rekao da ne smatra da je kriv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lažni hirurg u stvarnosti maser Sava Knežević i njegova majka Danijela danas su pred sudom kratko negirali optužbe koje im se stavljaju na teret.

Opširniju dobranu oni bi trebalo da iznesu na sledećem suđenju, koje je zakazano za 31. januar. Suđenju je prisustvovao i Savin otac, a Danijelin muž.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne smatram da sam kriv – rekao je kratko Sava Knežević.

I dok su osumnjičeni redom izbegavali priznanje krivice, Tužilaštvo je ostalo pri optužbama i predložilo da se sasluša sedam oštećenih. Na ovo je reagovala odbrana optuženih, vadeći “keca iz rukava” predložila saslušanje novog svedoka Valerija Montane, osnivača akademije za estetsku hirurgiju iz Italije, kod kog je Knežević kako sam kaže, sticao znanje i dobio sertifikate.

– Sava Knežević je predstavljen kao neko ko je tek tako došao sa ulice, operisao i upropastio ljude, a to ne odgovara istini – tvrdio je branilac majke i sina, advokat Miša Petrovski.

Na današnje suđenje Sava Knežević je došao znatno mršaviji. Iznoseći lične podatke, on je otkrio da su se preselili u Rumu, prenosi Informer.

Podsetimo Knežević se u neregistrovanoj ordinaciji “Dr Sauvage” na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu bavio pružanjem medicinskih usluga bez odgovarajuce stručne spreme i licence za rad.

izvodio je komplikovane zahvate kao što su liposukcije, transfere masti, korekcije usana, prikrivajući od pacijenata činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje ovih medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata.

Prema navodima optužnice, nakon zahvata, pacijentima je izdavao medicinske izvešaje sa propisanom terapijom, odnosno preporukom koje lekove da uzimaju.

Tužilaštvo je za Kneževića predložilo kaznu od osam i po godina zatvora i novčanu kaznu od 800.000 dinara, dok je za majku tražilo godinu dana kućnog zatvora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. A sta bi s novcem koji su zaradili na prevaru?! Hoce li im bar dozvoliti da zadrze sve to sto su zaradili?! Cim se tako sigurno osecaju i cerekaju znaci da ima neko ko ih stiti?

    Odgovori

Ostavite komentar