Udala se u ZATVORU, a sada je braku došao KRAJ: Modelsica priznala da se razvela, pa otkrila DETALJE

Bivša članica grupe "Models" priznala je da se razvela od svog supruga Ivana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Častav Vukojičić

Bivša članica grupe “Models”, Anastasija Buđić objavila je na svom Instagram profilu da više nije u braku sa Ivanom R. Kokijem, za koga se udala u zatvoru. U objavi koju je podelila putem društvenih mreža, Anastasija je navela da se od, sada već bivšeg supruga, rastala u prijateljskim odnosima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Danas smo, sada već moj bivši muž i ja, potpisali papire za razvod. Jedino što imam da kažem, bez daljih pitanja i potpitanja, jeste da smo se razveli. Ostali smo u dobrim, prijateljskim odnosima. Pošto je naš brak bio javna stvar, otud i obaveštenje o razvodu – poručila je Buđićeva.

Podsetimo, Anastasija i Ivan venčali su se u februaru 2019. godine u zatvoru u Sremskoj Mitrovići, gde je on služio kaznu zbog šverca nedozvoljenih supstanci.

– Danas slavimo ljubav. 06.02.2019. smo se moja srodna duša i ja venčali, posle godinu i sedam meseci zabavljanja. Zakonski sa matičarem, u zatvoru, a veliku svadbu pravimo za godinu i po dana, ako Bog da, crkveno venčanje, gde ćemo da okupimo sve naše prijatelje i porodicu. Ovo danas je bilo savršeno…prelepo…intimno. Ljubav je pobedila, a vi, moje drugarice, spremajte se. Večeras luda žurka, slavimo ljubav. Game over! – napisala je Anastasija uz sliku prstenja koje je objavila, kada su se venčali.

Ivan je, podsetimo, uhapšen na aerodromu kada je pokušao da ode u Abu Dabi.

BONUS  VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar