N1 ponovo briljirao GLUPIM PITANJEM: Vučić ih “poklopio” odgovorom

"Molim vas, šta je značilo ovo poslednje pitanje" - upitao je predsednik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio javnosti, nakon čega su mu novinari postavljali pitanja.

Naime, tokom njegovog obraćanja javnosti predsedniku je postavila nekoliko pitanja novinarka sa televizije N1, a koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, predsednik je u obraćanju govorio o olakšicama za studente koji dobiju dete, nakog čega je novinarka upitala: šta mislite o tome koji roditelj ženskog deteta, ako pošalju dete na studije u ovako teškoj situaciji, želi da to dete zatrudni?

– Molim vas, šta je značilo ovo poslednje pitanje – upitao je predsednik.

Vučić je potom dao jasan odgovor na ovako nebulozno pitanje, te je naglasio da ovim ne želi da se meša u pravo na izbor da li neko želi da zatrudni ili ne, već da pruži podršku onima koji to žele.

– Ne, mi im olakšavamo, to je njihova dobra volja. Znate, postoje punoletni ljudi, to je kad napune 18 godina, ukoliko žele da imaju dete, mi želimo da im olakšamo. To je njihov izbor, njihova dobra volja. Ne mislim nikoga da teramo, želim da im olakšamo, ako naprave takav izbor, da mogu da studiraju lakše, da mogu da studiraju normalno. Ne pada nam na pamet da se mešamo u pravo na izbor da li neko želi da ima dete ili ne želi da ima dete, želimo da podstaknemo one koji žele da imaju decu, da ne osećaju drugu vrstu problema, da ne moraju karijeru da izgube zbog toga. Da mogu na svaki način da računaju da imaju podršku države, ali i kompletne sredine za to što su se odlučili da imaju dete – rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić danas se obratio javnosti, gde je govorio o razgovorima o Kosovu i Metohiji, poseti Ruskoj Federaciji, kao i o drugim važnim ekonomskim i političkim pitanjima, a više o njegovom obraćanju pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Stvarno mi nije jasno da li ona sama smislja pitanje ili joj je naredjeno sta da pita,ali njena pitanja su uvek smesna da ne kazem glupa.

    Odgovori
  2. Tatalovićeva idi na fakultet da ti vrate pare, a ti njima diplomu i baci se na baštovanstvo. Debelote neko prevario nekokoti je rekaoda sw bavi nvinarstvom. Motika bi ti bolje priličila, da okopavaš paradajiz. Veća korist iza tebe i za N1

    Odgovori

Ostavite komentar