Kim Kardašijan uplovila u vezu, ima NOVOG dečka: Više NE KRIJU da su zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Poznati komičar i rijaliti zvezda uslikani su nasmejani tokom šetnje dok su se držali za ruke i razmenjivali zaljubljene poglede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan  i komičar Pit Dejvidson više ne kriju svoju vezu od očiju javnosti.

Kim se još uvek nije zvanično razvela od repera Kanjea Vesta, ali je ipak zakoračila u ljubavni odnos sa Pitom. U medijima se mesecima unazad spekulisalo o njihovoj romansi, a sada je sve jasno, nakon što su uslikani u prisnom odnosu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prva poznata devojka sa kojom je Dejvidson bio je svetska zvezda Arijana Grande. Ujedno je to bio i njegov najozbiljniji odnos jer se par i verio.

Međutim, to je kratko trajalo, pevačica je raskinula veriedbu, nakon čega je komičar dugo i javno patio za njom. Nakon toga su ga viđali sa Kejli Kvoko, Kejt Bekinsejl, a zatim i sa Kajom Gerber, ćerkom Sindi Krafod.

Nesumnjivo je da komičar uživa u sadašnjoj ljubavi sa svetskom rijaliti zvezdom nakon brojnih emotivnih krahova.

Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentari na Tviteru povodom ove nove romanse o kojoj trenutno ceo svet piše su podeljeni. Nekima su Kim i Pit prelepi, dok su drugi prokomentarisali da uopšte ne idu jedno uz drugo:

“Gledam, ali ne verujem”, “Zatečen i šokiran, to sam”, “Prelep način da potvrde vezu”, “Ne skidaju osmeh sa lica, vidi se da su presrećni”, “Prelep su par, nisam verovao da su zajedno, sada je sve jasno”, “Ne znam kome su oni skladan par”, samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun novopečenog para.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar