Čuveni glumac bije “kao lud”: Sa 62 godine nokautirao klinca od 29, sa 69 pretukao čoveka u noćnom klubu!

Nekada je bio bokser, poznat je po uličnim tučama, a često se

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ALEXANDER NEMENOV / AFP / Profimedia

Čuveni američki glumac Miki Rurk (69) veliki je ljubitelj borilačkog sporta. Ovaj 69-godišnjak profesionalno se bavio boksom i od 1991. do 1994. godine odradio je osam borbi u kojima je šest puta slavio uz dva nerešena rezultata.

Rurk se potom 2014. godine sa 62 godine vratio u ring nakon 20 godina i slavio je u egzibicionom meču u Moskvi nad jednim manje poznatim 29-godišnjakom Eliotom Simurom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ono što nikako ne može da izbaci iz sebe su ulične tuče. One su ga prošle godine poprilično koštale.

– Još uvek učestvujem u uličnim tučama. Nedavno me moj advokat zvao i rekao mi da su mi kazne zbog toga iz džepa izbile 780.000 dolara – rekao je Rurk i nastavio je:

– Nedavno sam imao tuču u Njujorku. Bio sam u klubu, a momak pored mene je pomislio da gledam u njegovu devojku. Krenuo sam kući sa zgodnom Ruskinjom, a on mi je preprečio put. Zašto bih gledao u njegovu devojku kad je pored mene lepotica iz Rusije?

– Pitao sam ga u čemu je problem. Opsovao me je, pa sam ga nokautirao – pravo u bradu. Završio sam na sudu i morao sam da platim 40.000 dolara. Danas te mogu uhapsiti čak i ako samo vičeš na nekoga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Iako ima 69 godina Rurk planira da trenira džiju-džicu u narednom periodu.

– Kupio sam kuću u Njujorku i radiću sa čovekom koji je stručnjak za tu veštinu. Želim za 10 godina da imam crni pojas kako ne bih više nikog morao da udaram u lice – poručio je Rurk.

Legendarni glumac verovatno je našoj javnosti najpoznatiji iz filma “Grad grehova” (Sin City), ali možda i najpotcenjeniju ulogu odigrao je u filmu “Kafanski inventar” (Barfly) u paru sa čuvenom Fej Danavej, a u kom se radi o životu pisca Čarlsa Bukovskog (zapravo je njegovo autobiografsko delo, koje je ekranizovano, a kasnije i dodatno pojašnjeno u knjizi “Holivud”).

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar