Udala se za mlađeg muškarca, pa ga prve bračne noći SILOVALA: Istraga je otkrila mnogo goru istinu

Nije mogao da nasluti ko je zaista ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Devetnaestogodišnja Indijka uhapšena je u distriktu Koimbatore u Tamil Nadu provinciji zbog silovanja dve godine mlađeg muža.

Indijka čiji je identitet zaštićen od javnosti, silovala je muža prve bračne noći, nakon čega ju je on prijavio.

Njih dvoje upoznali su se godinu dana ranije na benzinskoj pumpi gde je ona radila. Momak je došao na praksu i kako je rekao, ona ga je odmah “spopala” i želela je da se i privatno viđaju. Kako nije imao nikakvog iskustva sa ženama, on je pristao na to.

Imponovalo mu je da bude u društvu starije devojke i razvio je osećanja prema njoj, iako nijednom do braka nisu bili intimni, prenosi Times of India.

Oni su se kasnije dogovorili i da uđu u brak, iako je mladić tek završavao srednju školu. Ono što nije momak znao je šta je Indijka radila pre njega u životu.

– Vezala me je te prve noći u sobi i onda se seksualno iživljavala na meni. Nisam znao šta da radim, pa sam ćutao i trpeo. Ujutro sam prvom prilikom kad sam mogao pozvao majku i ispričao sam joj sve. Ona je obavestila policiju – rekao je momak na saslušanju.

Temeljnom istragom policije, utvrđeno je i da dotična silovateljka ima i istoriju nasilja i prekršaja. Dve godine pre braka, ona je, radeći kao bejbisiterka seksualno uznemiravala dvoje dece, a i u školi koju je pohađala, dvoje bivših drugova iz odeljenja, tužili su je direktoru zbog seksualnog uznemiravanja.

– Žena očito ima problema sa psihom i ponašanjem. Za sada je iza rešetaka, čeka je optužnica za silovanje – rekao je neimenovani policijski zvaničnik iz mesta Palani gde su supružnici započeli život u dvoje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar