Đilas punio svoje džepove dok je građane LAGAO o metrou: Sad hoće da SPREČI izgradnju (VIDEO)

Đilas bi danas da protestvuje protiv izgradnje metroa, a nekad isti obećavao građanima srpske prestonice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas prisustvovaće danas protestu na Makišu koji organizuje ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta. Đilas je prihvatio Ćutin poziv da spreče početak izgradnje radova na beogradskom metrou i lupe rampu svim Beograđanima.

Ćutin poziv Đilasu nije slučajan, jer narod Srbije pamti Dragana Đilasa, čoveka koji je godinama obećavao metro i lagao ih dok je punio svoje džepove. On sad želi da ih još jednom kazni tako što će sprečiti gradnju metroa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Obećavao je Đilas građanima Beograda izgradnju metroa, govorio da se konsultuje sa ambasadama Nemačke i Španije kako bi dobio najbolju ponudu za izgradnju metroa, može se i pretpostaviti da je dobio najbolju ponudu, ali za sebe.

Đilas srećan jer nemačku diplomatiju preuzima tvrda antisrpska linija: Ludački navija za nezavisno Kosovo 

– Mi ćemo metro započeti, a započećemo ga onda kada budemo znali koliko košta, ko ga radi i kad će biti gotov – govorio je Đilas preko svih televizija sa nacionalnom frekvencijom, koje je kontrolisao za vreme dok je bio gradonačelnik Beograda.

– Mi smo o tom projektu već jednom razgovorali pre izvesnog vremena, to je jedan od projekata koji uz metro može da promeni sliku Beograda – govorio je Đilas o važnosti projekta Beograda na vodi i metrou u prestonici.

Đilas govorio kako su investitori za beogradski metro pred vratima i da je projekat trebalo da počne svakog trenutka.

– Tražimo investitore, oni rade svoje projekte, mi se obavežemo u kom roku ćemo naš deo završiti i to je to – obećavao je lider SSP projekte Beograđanima.

Koliko su se stvari u prestonici promenile, od vremena lažnih obećanja Dragana Đilasa, govori i činjenica da danas zvanično počinju radovi na izgradnji beogradskog metroa, kada na čelu grada nisu ljudi slični njemu.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je jutros, povodom početka radova na izgradnji metroa, da Beograd dobija metro zahvaljujući političkoj odluci, snažnoj ekonomiji i zakonskim i urbanističkim preduslovima, koji nisu postojali tokom prethodnih pet decenija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar