Estrada se u SUZAMA oprašta od Merime: Hteo sam da je pozovem, ali su mi rekli da je legla u POSTELJU

Emotivne reči kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Estradu je danas duboko potresla vest o smrti pevačice Merime Njegomir, a brojne kolege opraštaju se od nje potresnim rečima.

– Da li je ljudi to moguće? Baš juče sam joj poslala dve poruke od srca i rekli su mi da se ne javlja nikome. Kao da sam se oprostila. Ovo mi je sve tako teško palo. Milica njena mi se zahvalila i odgovorila da će mi se javiti Merima čim joj bude bolje, kaže ne može da priča. Trebalo je da se oprostim juče od nje, ne mogu da verujem. Probudila sam se noćas i sanjam neku vodu, uvek kad sanjam vodu čujem nesto loše, nisam ni pomislila da je to u vezi Merime. U košmaru sam. Bila je divan čovek, kolega, uvek je imala lepe reči za svakog. Neka joj je laka zemljica i neka joj sve najlepše bude tamo. Gde god smo se videle uvek me je od srca zagrlila i udelila kompliment, nije bila škrta. Saučešće porodici od srca – rekla je Zlata Petrović za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I Eru Ojdanića ova vest je prilično uznemirila.

– Mnogo mi je žao, mi smo do kraja ostali dobri drugari. Merima je bila dobra majka, velika umetnica i čovek, sjajna žena. Hteo sam da je pozovem, ali rekli su mi da je legla u postelju, da se bori i da ne voli da je uznemiravaju… Divnu decu je ostavila iza sebe, moje iskreno saučešće porodici – izjavio je on za Republiku.

Foto: ATAImages

– U zadnje vreme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila deo njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju poslednjih godina – kazao je Miroslav Ilić za pomenuti medij.

Pevačica Goca Božinovska još ne može da poveruje da Merime više nema.

– Čula sam da joj je Novak kupio lek, to me je sinoć tako obradovalo. Sutra slavim i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje. Pre dve nedelje smo se čule tad sam prvi put i čula da je teško bolesna i verovala sam da će se izvući. Imale smo dogovor da sad kad se prolepša vreme ona dođe na vikendicu na Savi koju ima, a koja je blizu moje kuće, pa da se vidimo i ceo dan provedemo zajedno… Eto, do toga neće doći. Moje duboko saučešće porodici, mnogo mi je teško – rekla je Goca.

– Tvoj glas mi odzvanja u ušima…ova fotografija je nastala maja meseca, u momentu kad smo u duetu pevale “Teško je ljubit’ tajno” i “Zbog tebe”… Carstvo ti Gospodnje i život večni! Kumo, zbogom – napisala je Ana Bekuta uz njihovu zajedničku fotografiju koju možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar