“Kad popije, izgubi RAZUM i nasrće”: Meštanin o taksisti iz Despotovca osumnjičenom za SILOVANJE devojke

Mileta je i ranije osuđivan za silovanje 80-godišnje starice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Facebook/Printscreen

Taksista Mileta R. (61) iz okoline Despotovca uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao 29-godišnju M. M., koja je ometena u razvoju.

Manijak ju je povezao i prinudio na seks u autu, ali nesrećna devojka nije bila u stanju da mu se suprotstavi. Tek kad je stigla kući, smogla je snage da pozove policiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mileta je i ranije osuđivan za silovanje 80-godišnje starice, a sada se tereti za obljubu nad nemoćnim licem.

Skrenuo u šumarak

Izvor iz istrage kaže da je Mileta prekjuče u Despotovcu primio u svoje taksi vozilo M. M. i njenog rođaka.

– On ih je povezao ka jednom selu kod Žagubice, gde živi M. M., ali su usput u jednom mestu ostavili njenog rođaka. Kada je Mileta ostao sam u autu sa M. M., skrenuo je s puta u jedan šumarak i počeo je da skida pantalone. Zatim je počeo da skida i devojku, a ona se tada ukočila od straha i ni reč mu nije rekla. Zbog svoje ometenosti u razvoju ona verovatno nije ni znala kako da mu pruži otpor – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, Mileta je u autu obljubio zgranutu i preplašenu devojku, a zatim se obukao i odvezao je kući.

– Zlostavljana devojka je tog dana ćutala o torturi, verovatno od straha i šoka. Kada je sutradan malo došla sebi, ispričala je ukućanima šta joj se desilo, a zatim je o svemu obaveštena policija. Zlostavljana devojka je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad iz Žagubice razgovarala sa policijskim inspektorima, a po nalogu tužioca upućena je na lekarski pregled kako bi se utvrdio stepen povreda. Mileta je istog dana uhapšen – rekao je izvor.

Porodičan čovek

Mileta je, inače, porodičan čovek, živi u Sladaji, ima dva sina, suprugu, oca i majku. Međutim, komšije za njega nisu imale lepih reči i svi znaju da je on već bio na robiji zbog silovanja 80-godišnje starice, prenosi Informer.

– Znao sam da će Mileta ponovo da siluje kad dođe iz zatvora! On kad popije, izgubi razum i nasrće na žene, to je bolest! Ne znam samo ko je normalan njemu, posle silovanja starice, dao dozvolu da vozi taksi i da radi s ljudima?! – priča ogorčeni meštanin.

Preti mu do deset godina zatvora

Mileti R. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a danas će biti priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca. Tereti se za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za šta mu preti od dve do deset godina robije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar