Ana Bekuta ne izlazi iz stana otkad je Mrka u bolnici: NEUTEŠNA je, samo PLAČE i moli se za njega

Pevačica zabrinuta za svog partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru, piše Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Kako piše pomenuti medij, pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko ne može da ide u bolničku posetu Mrkonjiću, ne izlazi iz stana, a o njoj najviše vode računa unuci Sonja i Branko, kao i njen sin Igor Polić koji je obilazi svakodnevno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar