Sanja Marinković otkrila: Moji gosti znaju pitanja UNAPRED, a kamermani im skrivaju višak CELULITA

Sanju Marinković gledamo iz subote u subotu u autorskoj emisiji "Magazin In" već dve decenije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube/ RTVPink

Jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima, Sanja Marinković, otkrila je šta se događa iza kamera tokom snimanja njene emisije.

S obzirom na ono što je istakla u javnosti, ne čudi što se skoro svako odaziva njenom pozivu i želi da gostuje kod nje u emisiji. Od moćnih i uglednih ljudi, političara, do estradnih ličnosti i rijaliti učesnika, njen izbor gostiju uvek je raznolik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram

 

Sanja je rekla kako svi gosti pre dolaska u emisiju dobijaju pitanja, a kamere im “peglaju” lice kako bi izgledali besprekorno. Gošćama se skida višak celulita i sve ono što ne bi trebalo da se vidi.

Ona je odgovorila na pitanje koja je najneprijatnija scena koju je doživela na snimanju:

– Nemam ih, jer je kod mene sve poznato. Svi dobijaju pitanja unapred, svi znaju ko će s kim da sedi, čak ih mi savetujemo šta će da obuku da bi izgledali što lepše, što je i meni cilj – istakla je ona.

– Kod mene u emisiji se radi i peglanje lica i kamere 15 minuta pre snimanja za svakog gosta. Moji kamermani čak vode računa da se mojim gošćama ne vidi ono što ne bi trebalo, višak celulita i tako to. Mi sve to ispeglamo. Da svako bude srećan! – ispričala je Sanja za Kurir.

Sanja Marinković

Istakla je i da u svoju emisiju uvek voli da ugosti žene koje mogu biti inspiracija drugima:

– Mnogo volim da zovem u emisiju uspešne žene, a pogotovo one koje su na nekim visokim pozicijama. One baš mogu biti velika inspiracija svima. Svako od njih ima svoje želje i zahteve – rekla je, a zatim dodala:

– Trudim se da svima izađem u susret. Uglavnom pitaju ko su ostali gosti, ja svima predstavim svakog gosta i pitam ih sa kim žele ili ne žele da gostuju. Mi to sve uklopimo, ja te ljude manje-više odlično poznajem – zaključila je Marinkovićeva i istakla da trenutno nema dečka, ali da u ljubav veruje i da nema nameru da ostane sama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar