Snežana Dakić BRUTALNO isprozivala glumicu na račun njenog novog izgleda: “Vučeš na TRANDŽU”

Glumici sigurno nije prijatno zbog ovoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka Snežana Dakić isprozivala je glumicu Jelenu Gavrilović zbog fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Zvezda serije “Igra sudbine” trenutno radi na novom projektu zbog kog je promenila lični opis. Obukla je sasvim drugačiju garderobu, stavila je crnu periku i imala je jaku šminku zbog čega je Dakićeva ostavila neprijatan komentar na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dobra ideja! Totalno drugi karakter. Doduše, malo vučeš na trandžu ovako zift crnka u ovom stajlingu – napisala je Snežana.

Jelena je potpuno izignorisala voditeljkin komentar.

Glumica je rekla da joj se jako dopala ova transformacija.

– Jedna od mojih omiljenih transformacija. Pišem, pa brišem, u stvari sam želela da napišem da reditelji mogu slobodno da zamisle kako bi transformisali svoje omiljene glumce u nešto sasvim drugačije! Nije gluma sigurica. Nikada to nije bila, već igranka za najhrabrije. Prema tome, mašta može svašta – napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svašta? Gavrilovoćeva je prelepa i džak da je navukla? Međutim neki komentatori bi ipak trebalo džak da naviku na glavu( zbog sopstvenog izgleda) ili da im jezik ne parla, kad već ionako nemaju šta da kažu

    Odgovori

Ostavite komentar