Andreana OVIM POSTUPKOM otkrila u kakvim je odnosima sa Prijovićkinom mamom nakon svađe zbog dečka (FOTO)

Pričalo se i da pevačice zbog svojih majki nisu bile u dobrim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram, E-stock/Č. Vukojičić

Aleksandra Prijović i Andreana Čekić su tokom učestvovanja u “Zvezdama Granda” na poziciji stručnog žirija bile dobre prijateljice, ali su se onda udaljile.

Kao razlog za prekid njihovog prijateljstva, domaći mediji su navodili svađu njihovih majki zbog muškarca. Kako se navodi, sve je kulminiralo kada je Aleksandrina majka Borka Mihajlović navodno preotela dečka Andreanine mame Sonje.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Foto: Screenshot Youtube

– Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih. Često je ostajala i da prespava kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže – ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor iz Beča za domaće medije, prenosi Alo.

– Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt – dodao je izvor tada.

Andreana je sada objavila fotografiju sa Aleksandrinom mamom Borkom i time demantovala da su u svađi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

– Ovom slikom pobijamo svaku laž – napisala je Andreana u opisu fotografije.

Poznato je da majka Aleksandre Prijović često privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i života, tako i zbog popularnosti svoje ćerke. Borka, se razvela od Aleksandrinog ocajoš dok je ona bila mala, a na društvenim mrežama je pokazala kako uživa u vezi sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem u romansi koja navodno traje već nekoliko godina.
BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar