Policajac naterao partnerku na intiman odnos pred njenom ĆERKOM, a onda je uradio još grozniju stvar

Nema ko nije bio zgrožen onim što je muškarac uradio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Bristol Live printscreen

Policajac iz engleskog grada Bristola izgubio je posao kada je uhapšen zbog ucenjivanja i seksualnog zlostavljanja svoje partnerke. Ovih dana osuđen je na pet godina zatvora.

Ne samo što se Pol Klejton (45) seksualno iživljavao na partnerki, već je u svoje bolesne namere umešao i njenu desetogodišnju ćerku.

Klejtona je partnerka prijavila za silovanje kada ju je pred ćerkom primorao na intiman odnos, besan što ga ona u poslednje vreme izbegava.

Dok je žena molila Klejtona da ako već nešto radi, to čini bez prisustva njene ćerke, on nije želeo da popusti već ih je obe zaključao u sobi i krenuo je na krevet.

Ćerka ne samo što je morala da gleda nešto što nijedno dete ne treba da vidi, već je posle prisustvovala i novom iživljavanju Klejtona.

On je naime, napravio snimke sa partnerkom, kao i nekoliko slika, koje je potom slao na raznorazne forume i društvene mreže pokušavajući da od nje prikaže da je žena lakog morala.

Što je još užasnije, na slikama se u pozadini vidi i njena ćerka kako uplašeno gleda silovanje.

Policija nije imala milosti prema dojučerašnjem kolegi. Po kratkom postupku je pronađen, a kada je tužilaštvo pronašlo kompromitujuće slike i snimke na internetu, predmet je lagano mogao na sud kako bi se Klejton što pre osudio.

– Ovo su ozbiljne optužbe. To što je optuženi uradio imaće trajne posledice za žrtvu i njenu ćerku – rekao je sudija u Bristolu pre nego što je Klejtona poslao na pet godina u zatvor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

Ostavite komentar