Vojaža napali jer je podigao TRI PRSTA na nastupu, on se izvinjavao: Volim sve, devojka mi je muslimanka

Pravdao se nakon što su mnogi osudili ovaj njegov potez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, trenutno se nalazi u Atlanti, gde je održao nastup za svoju publiku sa prostora bivše Jugoslavije.

On je najpre na svom storiju objavio zastavu Bosne i Hercegovine i uz nju emotikon srca, a onda je na koncertu podigao tri prsta, što je razbesnelo mnoge njegove obožavaoce.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga se pevač oglasio na Instagramu i otkrio da nije imao nikakvu lošu nameru.

– Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno, zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta. Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge. Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere – počeo je Vojaž u snimku.

– Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude… Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je muslimanka. Zaista nemam mržnje u svom srcu. Želeo sam da se izvinim svima, jer osećam odgovornost da se izvinim – zaključio je Vojaž.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar