Filip Car nije jedini? Mirsad iz Tuzle tvrdi da je bio Dalilin LJUBAVNIK, otkrio sve detalje TAJNE veze

Izgleda da Filip Car nije prvi sa kojim je Dalila prevarila Dejana Dragojevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Izvesni Mirsad iz Tuzle izneo je tvrdnje kako je, navodno, bio sa Dalilom Dragojević u emotivnoj vezi tokom njenog braka sa Dejanom Dragojevićem.

Naime, on tvrdi za Star da je nekoliko meseci bio u navodnoj romansi sa Dalilom, kao i da ga je ona ubeđivala da će navodno da otkači Dejana i bude samo s njim, ali se to nikad nije dogodilo, zbog čega i želi javno da je raskrinka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dalila je nezasita kad je s*ks u pitanju, ona voli grubu akciju, a Dejan mi ne deluje tako. Ne znam kako su i do sada izdržali zajedno, mada je on njoj bio pokriće za sve – započeo je Mirsad.

Foto: Youtube/Printscreen

– Kad su njih dvoje tek počeli da grade kuću u kojoj i sada žive, Dalila i ja smo se spanđali. Kliknuli smo na prvu, ona je baš nekako privlačna i zrači nekom ludom s*ksualnom energijom, pa sam se lako primio i pristao na tajnu vezu – rekao je on i dodao:

– Viđali smo se tajno kod mene skoro svaki dan, jer sam tada živeo u Loznici i njoj je to bilo blizu, a Dejan se mučenik cimao i sa zidarima radio od jutra do mraka kako bi što pre sagradili kuću. Ona dođe kod mene, savatamo se kao ludi, a onda mrtva hladna zove Dejana da proveri kako idu radovi. Ja sam to sve gledao svojim očima, ali opet me je toliko uzbuđivala, pa sam kao neka budala verovao da će ga ostaviti i biti sa mnom – ispričao je Mirsad.

– Međutim, posle sam shvatio da je njoj najvažnije da ima nekog švalera za dobar s*ks sa strane, a Deki je bio muž za javnost. To joj je odgovaralo da se prikaže kao verna žena koja se kući i želi porodicu. Vremenom sam shvatio da od veze s njom nema ništa i prekinuo sam tajno viđanje, ali i dalje čuvam slike i snimke koje smo pravili dok smo se viđali – tvrdi on.

– Mogu da je raskrinkam dok si reko keks, mada se već ona sama raskrinkala. I ovaj Car će videti kako će da ga namagarči. I njemu će da nabije rogove, samo polako. Možda čak i u rijalitiju, sad se ona vratila na svoje pravo ponašanje, nema više kočnice, pa verujem da od nje može sve da se očekuje. Jedino mi je drago što se Deki spasao, ako mene pita, Bog ga je pogledao iako verujem da mu je sada teško – završio je Mirsad za Star.

BONUS VIDEO:



Izvor: Star

Komentari (1)

Ostavite komentar