Sjajan potez Partizana: Na derbi sa potvrdom o vakcinaciji, pokloni za zdravstvene radnike (FOTO)

"Ovo je način da se zahvalimo lekarima, zdravstvenim radnicima i svim ljudima koji se bore sa kovidom više od godinu i po dana"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U znak zahvalnosti medicinskim radnicima u Srbiji, koji se skoro dve godine bore sa pandemijom virusa korona, fudbalski klub Partizan danas je pokrenuo akciju pod nazivom “Heroji, hvala vam”, koja će trajati do kraja fudbalske sezone i biće podeljena u tri etape.

Crno-beli su vrata svog sportskog centra Teleoptik otvorili za ministra zdravlja Zlatibora Lončara, zdravstvene radnike iz ustanova KBC Dragiša Mišović, KBC Zemun, KBC Bežanijska kosa, KBC Zvezdara, KCS Infektivna klinika, Institut Torlak, Hitna pomoć, Urgentni centar, Bolnica Batajnica i VMC Karaburma, a sve ih je dočekao predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ministar Lončar i predstavnici medicinskih ustanova od domaćina su dobili prigodne poklone i sezoske ulaznice, a događaju su pored članova UO FK Partizan, prisustvovali i trener Aleksandar Stanojević kao i fudbaleri koji nisu imali reprezentativne obaveze.

“Ovo je način da se zahvalimo lekarima, zdravstvenim radnicima i svim ljudima koji se bore sa kovidom više od godinu i po dana. Partizan je, u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja, napravio kontingent ulaznica koji će ljudi koji se vakcinišu od danas do nedelje, moći da dobiju uz potvrdu o vakcinaciji i da prisustvuju derbiju kola koji se odigrava u nedelju, na stadionu Partizana. Uz potvrdu će ući besplatno i imaće prilike da vide dres na kome će biti amblem “Heroji, hvala vam!“. Ovo je način da izrazimo zahvalnost svima koji učestvuju u ovoj borbi, to će Partizan nositi do kraja sezone. Takođe, za zdravstvene radnike smo izdvojili godišnje karte koje će dobiti na poklon od Fudbalskog kluba Partizan. Broj godišnjih karata je oko hiljadu, tako da će svi imati besplatnu kartu za gledanje utakmica u našoj ligi do kraja sezone, kao i za evropsku utakmicu protiv Anortozisa koju igramo u decembru. Osim besplatnih ulaznica za sve zdravstvene radnike, svi direktori kovid ambulanti će dobiti na poklon i dres fudbalskog kluba Partizan – rekao je Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar