Došla da vidi bebu najbolje drugarice: Čim ju je ugledala, zbog OVOG detalja prekinula je kontakt s njom

Znala je da je otkrila nešto preko čega nije mogla da pređe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Caters News agency/Facebook printscreen

Hejli Kaster (28) iz Arizone doživela je najveće poniženje u životu kada je posle dva meseca došla da vidi bebu svoje najbolje prijateljice (obe na slici).

Hejli je kod drugarice došla bez supruga, a možda bi bilo bolje da su bili zajedno, jer bi čitava scena susreta sa detetom tako bila još upečatljivija za sve.

Žiteljka Arizone jedva je čekala da vidi dete osobe koju je poznavala od svoje četvrte godine i s kojom je bila nerazdvojna. Međutim, kada je ugledala bebu i zagrlila je zbog jednog detalja otišla je odmah kući i nikada više nije se javila drugarici.

– Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle – kaže Hejli iz Vikenburga za Caters News.

Hejli Kaster sa bivšim suprugom Trevisom Boumenom, Foto: Caters News agency printscreen

Kada je muža Trevisa saterala u ćošak ispostavilo se da je ta Hejlina drugarica bila samo jedna u nizu žena s kojom ju je prevario Trevis.

– Rekao mi je da je spavao sa oko 30 žena dok smo bili u braku! Svet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće – kaže Hejli.

Dok pokušava da i dalje shvati šta joj se dogodilo u životu, Hejli ističe kako je više povređena zbog drugarice nego zbog muža.

– Kao što sam rekla, tokom trudnoća sam stalno slušala priče o njegovom neverstvu. Ono što me je povredilo je što je drugarica bila najvažnija osoba u mom životu, a i ja u njenom. Ja sam bila uz nju tokom trudnoće, ja sam je odvela u bolnicu na porođaj, ja sam je držala za ruku dok je dobijala epiduralnu injekciju. Na kraju sam doživela da ima dete s njim – kaže Hejli.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar