Gradonačelnika ostavila partnerka, pa iz besa objavio njene PRIVATNE SNIMKE: Ovakav epilog nije očekivao

Ne samo što je pustio na društvene mreže nešto što nije smeo, već je uz snimke pisao i lascivne komentare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Andrew Bradshaw

Gradonačelnik Kembridža u Merilendu, SAD, uhapšen je zbog nedozvoljene distribucije privatnih snimaka bivše partnerke po društvenim mrežama.

Endrju Bredšo (32) nije mogao da preboli činjenicu da ga je dugogodišnja partnerka Natali Tabman ostavila, pa je rešio da joj zagorča život na društvenim mrežama.

Znajući da je ona prilično aktivna na Reditu i Fejsbuku, gradonačelnik je objavio njene privatne snimke na kojima je Natali gola i dodiruje se.

Ne samo što je želeo da joj doživotno ukalja ime, već je uz svaku sliku i snimak dodavao i lascivne komentare u kojima se može videti da pokušava da je prikaže kao ženu niskog morala.

Nakon što su snimci odmah uklonjeni, a njegov nalog na Fejsbuku obrisan, Bredšo je ušao na neke od najposećenijih foruma u SAD i tamo je nastavio da kači iste prljavštine.

Kada su Nataline prijateljice videle šta je uradio, javile su joj za snimke, pa je ona odmah alarmirala policiju.

Policija je posle saslušanja doskorašnjem gradonačelniku odredila pritvor, a nekoliko dana kasnije on je optužen u čak 50 tačaka po kojima je prekršio zakon ove američke države.

Ono što je Bredšoa najviše razočaralo i što je uostalom priznao inspektorima u Kembridžu je što su mu građani koji su ga do juče obožavali, preko noći okrenuli leđa.

Advokat Endrjua Bredšoa istakao je da ne treba “mešati babe i žabe” u njegovom slučaju.

– Za to što je uradio i sam je priznao da je kriv. Međutim, zašto da ispašta kao gradonačelnik? Do sada je savršeno obavljao svoj posao, imao je svu podršku građana i tako bi trebalo da ostane – rekao je Majkl Belski, pre nego što je sa klijentom saznao da Bredšo više neće ostati na istoj poziciji u gradu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar