Jeziva NESREĆA kod Leskovca: Mladić sleteo s puta, jedan sat sekli vozilo da ga izvuku

U PU Leskovac potvrđen je događaj i rečeno da je slučaj preuzelo Osnovno tužilaštvo u Leskovcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,

U selu Brza kraj Leskovca sinoć se dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić srećom preživeo, ali uz pomoć vatrogasaca koji su morali da seku smrskano vozilo kako bi ga izvukli iz njega.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 22 sata, kada je vozač usled neprilagođene brzine, u blizini škole, sleteo s puta, udario u betonski stub, odbio se i uleteo u jedno dvorište.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na licu mesta su bile tri policijske patrole, vatrogasci i hitna pomoć. Vatrogasci su sat vremena sekli kola bi izvukli suvozača – priča čitalac JuGmedie iz tog kraja.

Kaže da je on bio u autobusu punom putnika koji su morali da čekaju dok povređenog mladića ne spasu.

– To je već drugi udes za nedelju dana na tom mestu gde se škola nalazi u Brzi. Nema ležećih policajaca, a put je skoro pravljen, pa se divlja po njemu – komentariše čitalac, koga najviše zanima u kakvom je zdravstvenom stanju povređeni.

U PU Leskovac potvrđen je događaj i rečeno da je slučaj preuzelo Osnovno tužilaštvo u Leskovcu.

Pošto iz tog tužilaštva novinari ne uspevaju da dođu do bilo kakvih informacija ni u toku radnog vremena, nismo ni pokušavali da zovemo, ali je logičan zaključak da je slučaj predat ovom organu najverovatnije zbog vozača automobila koji je svog suvozača doveo u životnu opasnost, piše “JuGmedia”



Izvor: Jugmedia

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar