Da li biste je prepoznali? Naša pevačica je OVAKO izgledala PRE estetskih operacija – evo o kome je reč!

Ćerka našeg poznatog estradnog para nekada je izgledala sasvim drugačije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Pink.rs

Elena Kitić, uplovila je u muzičke vode pre nekoliko godina kada je počela da sarađuje sa poznatim imenima sa domaće javne scene. Ćerka Marte Savić i Mileta Kitića  nastavila stopama svojih roditelja i zakročila u estradni svet, a njena karijera od tada ide uzlaznom putanjom.

Elena Kitić, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je često misterija kako za medije, tako i za publiku jer se ne pojavljuje u emisijama i jako retko daje izjave u javnosti.  Na početku njene karijere, Mile je bio protivnik njenih javnih nastupa, a kasnije je krenuo da nastupa zajedno sa svojom ćerkom.

Foto: Printscreen/Instagram

Za Elenu se pisalo da je u vezi sa učesnikom rijalitija “Zadruga”, Franom Pujasom, nakon što su oboje objavljivali zajedničke fotografije na svojim Instagram nalozima kada je on izašao iz prošle sezone Zadruge. Pevačica se na ovu temu nije oglašavala, dok je Fran u rijalitiju rekao da je reč samo o prijateljstvu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao i mnoge javne ličnosti na našoj sceni, ni Elena nije odolela estetskim zahvatima. Razlika izmedju fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu i fotografija od ranije, i te kako je primetna. Da li je Kitićeva radila usne, nos, mačje oči ili možda nešto drugo? Procenite sami!

 

Foto: Printscreen/Youtube/Mile Kitic

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar