Nedeljni horoskop od 15. do 22. novembra: Nimalo laka nedelja za Blizance, pred Rakovima prijatni dani

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile u nedelji pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Tranzitni Mesec u Ovnu i Merkur u Škorpiji u nezgodnom aspektu obeležiće početak naredne nedelje. Zato iskoristite ove dane za povlačenje u igri autoriteta. Možete imati veće nesuglasice na poslu. Tokom sedmice blizak saradnik može naneti štetu vašem radu. Ne ulazite suludo u nove projekte ako niste završili stare.

Ljubav
Slabija komunikacija i povremeno nadmudrivanje neće narušiti vaš emotivni život. Pokušavate da svedete odnos na praktičan i prorduktivan način.Imajte poverenja u porodicu i partnera jer ponekad i ne misle ono što izgovore. Povećana zabrinuutost za jednog od starijih članova porodice.

Zdravlje
Manji stomačni problemi.

BIK

Posao
Finasije nisu problem ove nedelje iako ste potpuno fokusirani na novac. Jedini problem koji možete imati jeste potrošnja, pa saberite svoje prihode i ostavite nešto i za sledeću nedelju. Na polju poslovnih aktivnosti veoma ste koncentrisani i produktivni, a to vam daje prednost u odnosu na saradnike. Zato nije čudno ako osetite dozu ljubomore zbog prestiža.

Ljubav
Venera iz Jarca vam i dalje pomaže u svetu ljubavi. Osećanja su stabilna i ono što ste osvojili je veoma upućeno ka vama. Jedno je krajem nedelje problem da ne budete duviše grubi u odnosu sa emotivnim partnerom. Pokušajte da trenutnu hladnoću zamenite sa ženstvenom zavodljivošću.

Zdravlje
Povedite računa o zglobovima.

BLIZANCI

Posao
Nemojte biti brzoplleti u nadi da ćete tako dobiti dobre kritike od nadređenih. Vaša želja da se istaknete ove nedelj neći biti lak zadatak. Zato se dogovorite sa sobom i planirajte svaki dan. Tako možete napraviti balans između želja i mogućnosti. Nimalo laka nedelja za vas ipak obećava vatreno krštenje ako ste na novom poslu ili u novom projektu.

Ljubav
Sve ono što očekujete u ljubavi neće biti, bar ne ove sedmice. Pomirite nerealna i bajkovita očekivanja sa realnim stanjem u kome živite. To će doprineti vašem boljem raspoloženju. Manje razočarenje sredinom nedelje neće uzdrmati vaš ego ali srce hoće. Zato krajem nedelje pokušajte da razgovarate sa sobom kao odrasla osoba.

Zdravlje
Napetost zbog velikih očekivanja.

RAK

Posao
Vaš najveći neprijatelj ove nedelje je nestrpljenje. Taj osećaj može vas odvesti u portpuno pogrešni poslovni pravac. Sakupite svoje urođeno strpljenje i delujte u pravom trenutku da ne bi trčali ispred događaja. Nemojte reagovati pre vremena već razmislite i tek onda dajte mišljenje.

Ljubav
Ljubavne bajke neće biti ali nije nemoguće da slobodni pripadnici znaka Raka upoznaju zanimljivu osobu. Ovo je nedelja koja nije optimalno dobra za ljubav ali vi ćete pronaći svoj romantični trenutak pored stalnog partnera. Zato Rakovi koji su u vezi ili braku mogu očekivati prijatnu sedmicu pored emotivnog partnera.

Zdravlje
Pojačajte zdrave navike.

LAV

Posao
Burno počinjete ovu nedelju sa previše sukoba rasprava i ponekim prekinutim kontaktom.Puno je zadatak koje ste sebi isplanirali ali nedovoljnbo vremena da sve obavite na vreme. Zato će biti kašnjenja nerazumevanja i finasijskih problema. To je privremena situacija koja se smiruje krajem nedelje. Tada hvatate dobar zalet da se za vikend odlično organizujete.

Ljubav
Veoma strastveno raspoloženje sejete svuda oko sebe. Zato je početak nedelje obeležen aktivnim zabavnim i strastvenim izlivima ljubavi. Partner je oduševljen jer ne mora sam da učestvuje u društvenom životu. Krajem sedmice insistirate na kratkom putu koji ste unapred isplanirali.

Zdravlje
Nemate promene na polju zdravlja.

DEVICA

Posao
Neće vam faliti inspiracije ni motivacije u nedelji pred vama. Ipak neke odluke će morati na čekanje jer nemate dovoljno hrabrosti da podržite svoje buduće planove. Svesni ste volje koju posedujete ali lakoća u odlukama je negde zatajila. Zato ćete provesti ovu nedelju preispitujući sebe, poslovnog partnera i sve poslovne prilike. Neće biti lako jer će vas boleti glava od svega ali ćete doći do rešenja u dane vikenda.

Ljubav
Ovo nije nedelja razumevanja već empatije. Zato je potrebno da se nađete i pomognete u problemima sa kojima se suočava vaš emotivni partner. Potrebna je vaša puna podrška. Svoje ozbiljne ljubavne ili porodične probleme ostavite za neke druge dane.Bitno je da ove nedelje pružite osolonac svima koji vam to traže.

Zdravlje
Dobro se osećate ako nemate hronične tegobe.

VAGA

Posao
Nezadovoljstvo vas okupira ove nedelje i borićete se sa tim osećajem cele nedelje. ipak u svemu ima realneog uspeha koji vam nikako nije dovoljan. Potrebno je da ne povređujte sebe lošim predikcijama i mislima koje nemaju realnu potporu. Poslovni dani su mešano dobri i loši ali nikako oslabljeni. Jednostavno su ovo dani potrebni za pripremu sledećih planova i zato su tako njnjavi spori i veoma frustrirajući jer vi želite realizaciju.

Ljubav
Jako ste senzitivni ove nedelje i možete biti podložni lošim rečima. Nisu sve ružne opaske vaših saradnika upućene vama. Nedelja jakih osećanja je tu pred vama ali zapitajte se šta bi mogli da uradite da to nezadovoljstvo emotivnim životom bar malo promenite. Sreća je u vama a ne u drugoj osobi koju još niste pronašli.

Zdravlje
Više spavajte i odmarajte, potreban vam je zdrav san.

ŠKORPIJA

Posao
Šarena nedelja za sve znake pa tako i za vas. Neki planovi su se zaglibili neki su neispunjeni a mnoge obaveze stavljene pod tepih. Zato nije obećavajuća ova poslovna nedelja pa vam zvezde preporučuju da se sržite ustaljene i pozante rutine. Nemojte ulaziti u nepoznate i rizične poslovne odnose jer ne možete profitirati čak suprotno.

Ljubav
Ljubav može biti lepa ako je u dobro odnosu kvaliteta i kvantiteta. Obzirom da se ove sedmice kod vas meri kvantitet i koliko ćete puta učiniti nešto za vašu emotivnu osobu dolazi do nesporazuma. Zato nemojte trošiti vreme sa osobom koja vas ne inspiriše. Pronađite sebi esenciju ljubavne čarolije ako je već nemate pored sebe.

Zdravlje
Imate dobro opšte stanje organizma.

STRELAC

Posao
Iako je početak poslovne nedelje dobro organizovan vaše samopouzdanje do kraja nedelje pada. Kako nedelja bude odmicala vi ćete imati sve manje energije da upotrebljavate svoje poslovne veštine. Brinete oko drugih porodičnih problema koji su vam preokupirali misli. To će se odrazitii na poslovne zadatke pa je ovo period u kome je dobro da napravite manju pauzu ako imate takvu mogućnost.

Ljubav
Sada vam je potrebna podrška emotivnog partnera i nemojte se ustručavati da to i zatražite. Probleme koje imate ne možete sami rešavati. Prenaglašeno reagovanje i impulsivno ponašanje posledica su vašeg trpljenja velikog pritiska. Sagledajte stvari iz više uglova da biste bili efikasniji i manje senzitivni.

Zdravlje
Previše stresa.

JARAC

Posao
Možete započeti pravljenje planova u svojoj delatnosti jer je povoljna nedelja da primenite svoje veštine.Do kraja sedmice možete se nadati dobrim rezultatima u koje ste uložili veliki trud.Početni nesporazumi sa klijentima ili poslovnim saradnicima biće delom rešeni do kraja sedmice.

Ljubav
Na vama je da povučete prvi potez ako imate u planu da uđete u emotivnu vezu. Venera u vašem znaku daje vam potrebno zavodničko iskustvo. Zato će partner jedva dočekati vašše ljubavne signale jer on nema dovoljno samopouzdanja da napravi prvi korak. Do kraja nedelje bavite se čarima svog emotivnog partnera.

Zdravlje
Zdravlje je solidno bez većih promena.

VODOLIJA

Posao
Za vas nema zime jer na vaša poslovna vrata kuca pravo proleće. Zato se ove nedelje možete naći u krugu veoma uticajnih i poslovnih osoba. Vi nećete sedeti skrštenih ruku jer planirate da iskoristite svoje potencijale do krajnjih granica. Zato ste spremni da učinite sve da bi postigli uspeh o kome sanjate.

Ljubav
Rasterećeni ste emotivnih obaveza a to vam daje mnoge druge prilike. Ipak ove nedelje imate previše senzacija koje će vas veoma obradovati. Osećate ljubav i ljude koji vas vole. Tako vam raste osećaj sreće i zadovoljstva da nije nemoguće da privučete sličnu osobu. Krajem nedelje vaši ljubavni apetiti rastu i umnožavaju se pa ćete lako ući u kratku avanturu.

Zdravlje
Odlično je vaše opšte stanje organizma.

RIBE

Posao
Ovo generalno nije sjajna nedelja za sve znake Zodijaka pogotovo kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Nerazumevanje kašnjenje sa obavezama pa i zaboravljanje na neke bitne pojedinosti jesu obeležje ove sedmice. Ipak i pored izazova vi ste uradili fantastičan posao. I sada je dovoljno da ne budete nametljivi već da pustite da dela govore umesto vas.

Ljubav
Kada vam se ove nedelje desi nešto lepo na polju ljubavi nemojte se odmah uljuljkati u to osećanje mira. Ništa neće večno ostati ako ga ne negujete i ne zalivate trudom sa vaše strane. Negujte odnos i ljubav koju ste napokon uspostavili jer vam je to lek za sve stresove tokom dana. Krajem sedmice više drušvenog anagažovanja.

Zdravlje
Povedite računa o krvnom pritisku.

 

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar