Sumnjala da je muž vara sa DRUGARICOM, pa postavila kameru: Istina joj je vratila osmeh na lice (VIDEO)

Znala je da se nešto dešava iza njenih leđa, ali ne i ovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/shaunadonna20

TikTokerka po imenu Šona otkrila je kako je uhvatila supruga i najbolju prijateljicu u krevetu.

Šona je neko vreme sumnjala da je suprug vara ali nije bila sigurna, pa je postavila kameru u dnevnoj i spavaćoj sobi. Njih je prekrila igračkama, pa niko osim Šone nije znao da će biti “u kadru”.

Potom je nastavila sa uobičajenom rutinom odlazaka na posao i fitnes, znajući da će se pre ili kasnije istina zahvaljujući kameri saznati.

U snimku koji je videlo više od 14 miliona korisnika TikToka, Šona je naglasila da je sve vreme ipak verovala da joj najbolja prijateljica ne radi iza leđa.

@shaunadonna20Imma confront both them when he walks through the door ##cheater ##liar ##betrayedshaf♬ original sound – Shaunabby ?

Nažalost, prevarila se.

– Muž me je i ranije jednom prevario, pa sam mu oprostila jer je bio pijan i na momačkoj večeri. Ovog puta, nisam želela da nastavljam sa brakom. Kamera je napravila sasvim dovoljno kadrova da se vidi da su najbolja drugarica i on u tajnoj vezi. Zato sam prvo nju suočila sa saznanjem da ja sve znam. Pitala sam je da li je spavala s mojim mužem dok sam bila na poslu. Pravila se luda, a onda je pocrvenela i počela da laže – kaže Šona.

Potom se i muž pojavio u priči vičući da lupa gluposti, međutim, Šona je bila neumoljiva.

– Pokazala sam im gde su kamere i tu su oboje izgubili glavu zbog toga što ne mogu više da me lažu – rekla je Šona koja je priznala i da joj je istina da je u pravu što je sumnjala, vratila osmeh na lice.

U jednom od komentara naglasila je da je u procesu razvoda dok za prijateljicu neće da čuje, iako joj ona svakog dana šalje poruke u kojima se izvinjava. TikTokeri su imali komentare podrške za Šonu.

@shaunadonna20I didn’t post the video because I didn’t want to for personal reasons but here y’all finally fucking go♬ original sound – Shaunabby ?

“Hajde da očistimo celu kuću, pre nego što se suočimo s najvećim otpadom”, “Ovo je dokaz da nikada ne treba živeti u kući sa suprugom i prijateljicom”, “Najvažnije je za brak poverenje. Bez toga nema ničega”, “Napravila si grešku što si mu prvi put oprostila prevaru. Muškarci koji to jednom urade, uradiće ponovo”, bili su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar