Mile Kitić progovorio o ĆERKI Eleni: Pevač ovom prilikom priznao i zašto se Marta Savić POVUKLA sa scene

Pevač podržava svoju mezimicu u muzičkoj karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Ovog nedeljnog popodneva gost u studiju ”Premijera Vikend speciala”  je legendarni pevač iza kog je bogata karijere, Mile Kitić. On je izdao nove pesme, a sada otkriva sve detalje svega što je pripremao.

Ovom prilikom otkrio je zbog čega se ne pojavljuje često u medijima:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimi nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće.

Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pesama sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo – dodaje pevač.
Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi… Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i menjanje vremenskih zona – priča Mile Kitić.

Foto: Screenshot Youtube

Ističe da mu je pandemija jako teško pala:

Vrlo teško mi je pala korona prokelta, mi preko 60 godina neki nismo smeli ni vani. Počeo sam da se osećam bezvredan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljuidi, osećam se zdrav – priča Mile Kitić, pa dodaje:
Ceo život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine – zaključio je Mile Kitić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar