“Gledali su mi svi GRUDI”: Ušla u OVOJ odeći u supermarket, pa joj radnici rekli da mora napolje (FOTO)

Ogorčena devojka imala je poruku za kompaniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Žiteljka Londona požalila se na društvenim mrežama kroz kakvu je torturu prošla kada je prošle nedelje ušla u jedan od objekata lanca supermarketa Asda.

Žena po imenu Džaja napisala je kako joj je odmah po ulasku u prodavnicu jedan od radnika, konstantno joj gledajući grudi, rekao da u odeći u kojoj je bila ne može da kupuje.

– Odmah me je uvredio konstatacijom da s tako groznim ponašanjem ne mogu da kupujem. Koje grozno ponašanje? Nisam nikom ništa ni rekla. Potom me je osudio što sam ušla u papučama i što mi se vide grudi – dodala je Džaja.

Tortura se nastavila kada joj je prišla kasirka zamolivši je da izađe napolje.

Britanka nije mogla da veruje da je zbog ovakve odeće podignuta tolika prašina, Foto: mirror.co.uk printscreen

– Tu sam se već iznervirala i upitala ih u čemu je pravi problem i zašto mi svaki od radnika bez prestanka gleda grudi? Rekla mi je da mi se vidi telo i da će doći i menadžer da me izbaci napolje. Opsovala sam ih i izašla sam. Nikada više neću u Asdi da kupujem – napisala je Džaja.

Kako je njena priča osvanula i na vodećim britanskim portalima, Asda se i oglasila ovim povodom.

– Žao nam je što je Asda prikazana u negativnom kontekstu. Imamo svoj kodeks pravila i ponašanja, kako za radnike tako i za kupce, i očekujemo da ih svi pridržavaju – stav je kompanije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar