Posle 11 godina braka slučajno otkrila da je muž vara sa TRI žene: Priredila mu je veče za pamćenje

Mislila je da je sve samo ružan san

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Žena koja je iz razumljivih razloga prikrila identitet, oglasila se na portalu Mumsnet kako bi sa ostalima podelila ispovest otkrivanja ne jedne, već tri prevare u kojima je učestvovao njen suprug.

Ogorčena Australijanka naglasila je na početku priče da je sa suprugom 11 godina bila u vezi, od toga šest u braku.

– Imamo dva mala sina (jedan je iz njegovog prošlog braka), dobre poslove i skladan brak. Iako smo šest godina u njemu, osećam se da smo svih 11 tako bili povezani, kao u braku. Bio mi je zaista posvećen, kao i ja njemu, imali smo velike planove. A onda je sve palo u vodu. Počelo je s njegovim iznenadnim zaključavanjem u kupatilo. Uvek bi nosio telefon sa sobom, a onda je stavio i šifru. Ranije je umeo da se ruga parovima koji imaju šifre na telefonima, govorio je da to rade samo neverni muževi i žene. Sad je došao red na njega – piše Australijanka, prenosi portal honey.nine.com.au.

Ona ističe da je posumnjala da je muž vara kada je jedna od koleginica počela da ga zove i kad je kući.

– Pravdao se da je ona s njim sada na nekom projektu, pa moraju da komuniciraju i van posla. Potom je počeo da izlazi napolje i u večernjim satima da se s njom nađe kako bi sve na poslu okončali u roku. Jednom je ostavio telefon na stolu i otišao je u kuhinju da sprema večeru. Pogledala sam mu poruke i sve mi je bilo jasno. Ta koleginica imala je mazni nadimak, a i neke prepiske bile su im vruće. Ono što me je najviše šokiralo je što sam našla prepisku sa još dve, meni nepoznate žene. U isto vreme me je varao s njih tri! Razmišljala sam samo kako da mu se osvetim – napisala je Australijanka.

Naredne večeri pozvala ga je u sobu na razgovor.

– Glumila sam da sam dobro i da zajedno želimo da gledamo film. Namerno sam izabrala jedan gde muškarac vara ženu na sličan način kao on mene. Prevrtao se po krevetu, govorio mi je da mu je dosadan film. Tada sam ugasila TV i pitala ga: ‘Što ti smeta, pa glavni junak je kao i ti’. Pocrveneo je i pitao me šta to ‘lupetam’. Tada smo ušli u raspravu tokom koje sam ga raskrinkala. Slikala sam neke poruke i prebacila ih one večeri na svoj telefon. Nije imao kud. Rekla sam mu da ode i poljubi dečake za laku noć jer je ovo poslednje veče da će imati ovako mirno, idilično. Oduzeo se od muke – kaže Australijanka.

Ona je u međuvremenu sa zajedničkim sinom otišla kod roditelja, dok je neverni suprug ostao sa svojim sinom iz prvog braka kući.

– Zove me i moli za oproštaj. Sin isto plače za nama dvoma. Ne znam šta da radim. Ne bih da mu se vraćam, ali žao mi je tog dečaka koga sam prihvatila i zavolela kao da sam ga ja rodila – napisala je ona.

Ljudi su u komentarima pružili podršku naglašavajući da mora da izdrži sa odlukom, jer u suprotnom ništa nije uradila i suprug će nastaviti da je vara i u budućnosti.

– Kroz glavu mi samo prolaze slike iz njegovog telefona gde grli sve tri. Videla sam svojim očima. U isto vreme imao je tri ljubavnice i mene. Mislim da ću izgurati ovo do kraja, samo ljubav prema sinovima može da me ‘slomi’ – zaključila je Australijanka.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar